Fastigheter till salu på Costa del Sol

Den spanska fastighetsmarknaden är ett överflöd av olika fastigheter till salu. Som ett resultat kan det vara svårt att välja det bästa alternativet. Huvuduppgiften för Avante Real Estate Marbella är att hitta rätt fastighet för våra kunder, och vi har lång erfarenhet inom detta område. Den mest avgörande faktorn när det gäller valuta för pengarna är platsen. Om du tittar på fastigheter iMarbella till salu ser du att priserna varierar från 250.000 € till 3.000.000 €. Det är nästan samma scenario i EsteponaSan Pedro de AlcantaraBenahavis och Mijas. För att förstå dessa stora skillnader måste vi förstå vad som definierar en fastighets popularitet i Spanien.

Värdet av en villa på Costa del Sol

För villor till salu är platsen det viktigaste, med utsikt och integritet som nära uppföljning. Skick och stil kan göra skillnad i popularitet och pris, men överskuggas ofta av dess potential. Många områden har också en toppgräns för vad en villa till salu är värd, vilket är svårt att överstiga. Var försiktig med lyxvillor i icke-lyxiga områden, villor utan integritet och villor med vägbuller. I Avante Real Estate Marbella har vi haft många kunder att gå bort från en perfekt villa på grund av buller. Stranden villor är svåra att få med, och ofta för dyrt jämfört med det omgivande området. Vissa områden har ett rykte som har mycket värde för fastigheterna som säljs. Exempel är La ZagaletaSierra BlancaCascada de Camojan och Puente Romano. I dessa områden betalar du extra för att vara en del av ett exklusivt samhälle, men det påverkar också värdet på din fastighet positivt.

Värdet av en lägenhet på Costa del Sol

När det gäller lägenheter till salu är bilden mer nyanserad. Läget är återigen viktigt, men det är inte den avgörande faktorn för priset på lägenheter till salu. Den största faktorn är nivån på lyx som lägenhetskomplexet erbjuder, tillsammans med platsen. Och med plats avser dess avstånd till golf, strand eller bergen, inte det faktiska området. Ett annat mycket viktigt element är komplexets ålder, där nyare lägenheter har en klar fördel. Lägenhetens storlek, rum, utsikt och terrassstorlek spelar alla en roll i fastighetens värde. Eftersom köpare alla har olika kriterier definierar dessa element sällan värdet enbart. I Avante Real Estate Marbella kan vi hjälpa dig att ta reda på vilka komplex som passar dig bäst!

Sammanfattningsvis beror värdet på en fastighet i Spanien och i synnerhet på Costa del Sol på många olika element. Ju mer du vet, desto lättare är det att hitta rätt fastighet. Vi är alltid glada att ge våra råd och svara på eventuella frågor du har.

sv_SESvenska