Atmosfär av Andrea Böck

atmosfär-hem-design-avante

Över 15 års erfarenhet och framgång på en konkurrenskraftig och innovationsdriven marknad har hjälpt oss att växa och fått oss att tro att design av en fastighet är mer än bara att fylla ett utrymme med vackra möbler och fina tillbehör, men att göra varje hus till ett riktigt hem att bo i. För att skapa den egendom som våra kunder drömmer om och önskar är det viktigt att ofta utveckla och utforska smaker, preferenser och funktionella krav. Att använda intelligent utrymme, smart hantera utmanande områden och implementera lösningar med obefläckad kvalitet och hantverk är det holistiska tillvägagångssättet. Dessutom har vi enbart nätverk med högkvalificerade proffs och väljer noggrant leverantörer och underleverantörer, vilket ger en gedigen och pålitlig plattform att arbeta från.

Pedro Peña inredningsdesign

pedro-pena-avantePedro Peñas företag har blivit känt för sin uppmärksamhet på detaljer och väsen och skapar ett arv som sträcker sig över fyrtio års arbete. Vår företagsfilosofi byggdes som ett sätt att förstå den moderna Medelhavskulturen och blev för inredningen i Marbella och i det internationella panoramaet en referens.

I varje projekt betjänar vi de särskilda behoven som härrör från förhållandet mellan klient och utrymme, som ömsesidigt kräver lösningar som vi löser med materiella gester och föremål av hög kvalitet. Precis som i skapandet av en bildkomposition tar vi alla möjliga mönster som en färgpalett som om vi målar ett landskap. För att tillgodose våra kunders behov av spetskompetens väljer vi de bästa materialen och söker över hela världen för att hitta de mest utsökta designtendenser, både inom dekoration och konst. Under vår yrkeskarriär har vi letat outtröttligt för att hitta de senaste trenderna som resonerar på vårt språk. Och så kan vi göra anspråk på behärskning när vi använder de många verktygen för att finjustera vårt hantverk och bygga varje projekt utifrån sin maximala potential. Vi strävar också efter att förbättra vår kreativa process genom att lägga till de senaste och mest innovativa teknikerna. För detta företag är det av yttersta vikt att införliva de senaste 3D-visualiseringsverktygen så att det blir en flytande tvåvägskommunikation med klienten. Idag drar inredningsprojekt nytta av de oändliga nyanserna som tillhandahålls 3D-skärm, även om varje projekt avslutas med en traditionell gest, där Pedro Peña själv sitter i det rummet för att intyga dess bebobarhet.

Marbella Interiors

marbella-interiörer-avanteHär på Marbella Interiors är vår verksamhet enkel - Vi erbjuder personliga möbler av hög kvalitet och prisvärda, lyxiga möbelpaket till husägare här på Costa del Sol. Vårt team av interna designers har decennier av erfarenhet av att skapa vackra hem. Vi erbjuder en designerinspirerad tjänst, men utan designerpriserna. Vi tar huvudvärken från att inreda ditt hem. Vi klarar av allt, tar hand om leverans, installation och alla möjliga detaljer, ända till knivarna och gafflarna! Med paket som börjar från bara 10,995 €, erbjuder vi det mest effektiva och prisvärda alternativet för lyxinredning på marknaden.

Continental Design Group

Kontinental-design-avanteCD Interior är ett företag med många års erfarenhet av inredning. Oavsett om du bara vill inreda din fastighet eller helt renovera det föråldrade vardagsrummet, badrummet, köket etc. kan vi på CD Interior hjälpa dig med alla typer av designlösningar. Vi är experter på att "lyssna" på våra kunder genom att använda våra färdigheter för att skapa ett individuellt projekt med olika stilar, smaker och för alla typer av fastigheter. Vårt expertteam av designers och projektledare kommer att presentera dig med detaljerade presentationer, citat och 3D-bilder, så det är ingen tvekan om vad du kan förvänta dig som slutresultat.

Acoola Living

Blanda utomhusområden med inomhusbostadsutrymmen

Vi utformar ditt hem med själ, en underbar unik och tidlös design skapad genom att lägga trä och naturprodukter i kombination med rätt möbler, dekor, nyanser, ljus och mycket grönt. Detaljerna är inte detaljerna, de gör designen. En blandning av olika kuddar, puffar, plädar och mattor skapar en varm bohemisk livsstil.

Loft & Roomers

LOFT & ROOMERS är en proaktiv, spännande och inspirerande möbelbutik som följer de senaste trenderna. Tillsammans med våra anställda erbjuder vi Spaniens bästa möbelförsäljningstjänst och via vår utdelning, ”Nordic living for less”, förser vi våra kunder med de bästa produkterna till ett bättre pris.
Vårt namn är också en passande beskrivning av vårt produktsortiment. “LOFT” står för den enkla och minimalistiska stilen. "ROOMERS" står för elegans, lantligt boende, mysighet och värme. Låt dina drömmar förverkligas med LOFT & ROOMERS. Vi ger dig nordiskt boende för mindre.

sv_SESvenska