GM-advokater

gm-jurister-marbella-avante

Golden Mile Advokatbyrå har varit kännetecknet för kvalitets juridisk service och professionell kompetens - präglat av sitt engagemang för kundens mål. Detta åtagande har gjort det möjligt för det att bli ett av de mest dynamiska advokatbyråerna i Malaga och Marbella. Advokatfirman Golden Mile har en hög nivå av specialisering i utländska investeringar på den spanska marknaden och även hjälp för att erhålla olika typer av uppehållstillstånd som finns i Spanien. Vår förmåga att förnya, vår personliga hjälp till klienterna, vår djupaste kunskap om lagen och förstå våra kunders behov är pelarna där vårt advokatbyrå står, vilket gör oss till en referens i området Malaga och Marbella. Vi erbjuder våra tjänster på spanska, engelska och svenska.

Perez de Vargas

Pérez de Vargas advokaters viktigaste tillgång är deras humankapital. Vår omfattande erfarenhet av juridisk rådgivning är resultatet av fyra decennier av service och en utvidgad erfarenhet inom näringslivet och den ekonomiska sektorn som kommer från rådgivning till företag under alla dessa år. Kompetensen hos vårt team av ansedda proffs, i kombination med deras höga kvalifikationer och teknisk-juridisk utbildning, gör det möjligt för oss att uppnå höga kvalitetsstandarder som betonar i detta avseende områdena fastighets- och bankrätt samt utländska investeringar och stadsrätt.

Vårt datasystem för kunskapsadministration ger tillgång till en gemensam källa som är tillgänglig för alla yrkesverksamma inom vårt företag, vilket alltid möjliggör utbyte av erfarenheter, strategier, idéer och expertis, utöver samordningen av kriterier mellan våra advokater vid kontoren i Estepona och Marbella , specialiserat på olika juridiska områden. Våra advokater har en nära och personlig relation med våra kunder, så att de kan bli djupt kunniga om sina förhållanden och krav i syfte att effektivt anpassa sig till deras behov och skydda deras intressen. Dessutom uppdaterar vi klienten kontinuerligt om alla steg i processen för att hålla dem ständigt och fullständigt informerade och bjuda in dem att samarbeta med vårt team för att utforma den mest adekvata strategin. I slutändan tror vi att det är väsentliga kriterier för att tillhandahålla våra tjänster att ta ett personligt tillvägagångssätt med kunden, hålla kontinuerlig kommunikation och vara omedelbart lyhörd för alla deras frågor.

sv_SESvenska