Se & Touch / Bang & Olufsen

See & Touch är ett svar från den nya trenden med moderna hem med högre tak, öppna ytor, nya byggmaterial och husägare som förväntar sig den ultimata underhållningen i hemmet, ljudvideo, telekommunikation, belysning, säkerhet och automatisering. På See & Touch designar och installerar vi de mest personliga anslutna lösningarna. Lösningar som kan hanteras via en surfplatta, smartphone eller kontrollpanel.

Berätta om dig och din livsstil och vårt kreativa och erfarna team av ingenjörer, ljuddesigners och elektriker kommer att erbjuda alla olika alternativ oavsett hur stort eller litet ditt projekt är.

Vårt utbud av tjänster går från initial design, webbplatshantering med din egen installatör, till fullständig hantering och installation av våra egna specialentreprenörer.

Se oss och prova de senaste produkterna!

Som en uppdelning av Bang Olufsen Marbella ligger See & Touch-showrummet vid ingången till Puerto Banus integrerat i Bang & Olufsen-butiken. Kom och leka med de produkter som vi representerar, de står i spetsen för ljud och visuell njutning och är utvecklade för sömlös integrering i alla interiörer eller utrymmen utan kompromisser med prestanda. 400m2 full av nya och känslomässiga upplevelser. Bang & Olufsen Marbella började sin resa som Bang & Olufsen-distributör på Costa Del Sol (Spanien) 1988 och installerade den första integrerade multirumsljudvideon ”beolink system” och har fortsatt att expandera under divisionen ”SE & TOUCH” genom att lägga till nyheter varumärken, designar och installerar smarta hemsystem, privata hemmabio sedan 1991 och flyttar till hemautomation, belysningsdesign och nyanser

sv_SESvenska