Atmosfære av Andrea Böck

atmosfære-hjem-design-avante

Over 15 års erfaring og suksess i et konkurransedyktig og innovasjonsdrevet marked har hjulpet oss med å vokse og fått oss til å tro at design av en eiendom er mer enn bare å fylle et rom med vakre møbler og fint tilbehør, men å gjøre hvert hus til et ekte hjem å bo i. For å skape eiendommen som kundene våre drømmer om og ønsker, er det avgjørende å ofte utvikle og utforske smak, preferanser og funksjonelle krav. Intelligent bruk av plass, smart håndtering av utfordrende områder og implementering av løsninger med plettfri kvalitet og håndverk er den helhetlige tilnærmingen vi følger. Videre har vi bare nettverk med dyktige fagfolk og velger nøye leverandører og underleverandører, og gir en solid og pålitelig plattform å jobbe fra.

Pedro Peña interiørdesign

pedro-pena-avantePedro Peñas firma har blitt anerkjent for sin oppmerksomhet på detaljer og essenser, og skaper en arv som strekker seg over førti års arbeid. Vår bedriftsfilosofi ble bygget som en måte å forstå moderne middelhavskultur på, og ble for interiørdesignet i Marbella og i det internasjonale panoramaet en referanse.

I hvert prosjekt betjener vi de spesielle behovene som kommer fra klient-rom-forholdet, som gjensidig krever løsninger som vi løser med materielle bevegelser og gjenstander for fortreffelighet. Akkurat som i opprettelsen av en billedlig komposisjon, tar vi alle mulige design som en fargepalett som om vi maler et landskap. For å tilfredsstille våre kunders behov for fortreffelighet, velger vi de beste materialene og søker over hele verden for å finne de mest utsøkte designtendensene, både i dekorasjon og i kunst. Gjennom vår profesjonelle karriere har vi søkt utrettelig for å finne de siste trendene som gir gjenklang på vårt språk. Og så kan vi kreve mestring når vi bruker de mange verktøyene for å finpusse håndverket vårt, og bygge hvert prosjekt ut av sitt maksimale potensiale. Vi streber også etter å forbedre vår kreative prosess ved å legge til de nyeste og mest innovative teknikkene. For dette firmaet er det veldig viktig å innlemme de nyeste 3D-visualiseringsverktøyene slik at det er en flytende toveiskommunikasjon med klienten. I dag drar interiørdesignprosjekter fordel av de uendelige nyansene som tilbys 3D-skjerm, selv om hvert prosjekt avsluttes med en tradisjonell gest, hvor Pedro Peña selv sitter i det rommet for å bekrefte dets beboelighet.

Marbella Interiors

marbella-interiør-avanteHer på Marbella Interiors er virksomheten vår enkel - Vi tilbyr personlig tilpassede møbelordninger av høy kvalitet og rimelige, luksuriøse møbelpakker til huseiere her på Costa del Sol. Teamet vårt av interne designere har flere tiårs erfaring med å skape vakre hjem. Vi tilbyr en designerinspirert tjeneste, men uten designerprisene. Vi tar hodepinen ut av å innrede hjemmet ditt. Vi klarer absolutt alt, tar vare på levering, installasjon og alle mulige detaljer, helt til kniver og gafler! Med pakker som starter fra bare € 10,995, tilbyr vi markedets mest effektive og prisgunstige luksusinnredning.

Continental Design Group

Kontinentalt-design-avanteCD Interior er et selskap med mange års erfaring innen interiørdesign. Enten du ønsker å bare innrede eiendommen din eller fullstendig renovere den utdaterte stuen, badet, kjøkkenet osv., Vil vi i CD Interior kunne hjelpe deg med alle slags designløsninger. Vi er eksperter i å "lytte" til kundene våre ved å bruke våre ferdigheter til å lage et individuelt prosjekt med forskjellige stiler, smak og for alle typer eiendom. Vårt ekspertgruppe av designere og prosjektledere vil presentere deg detaljerte presentasjoner, sitater og 3D-bilder, så det er ingen tvil om hva du kan forvente som sluttresultatet.

Acoola Living

Blanding av uteområder med innendørs oppholdsrom

Vi styler hjemmet ditt med sjel, en fantastisk unik og tidløs design skapt ved å legge til tre og naturlige produkter i kombinasjon med de rette møblene, dekorasjonen, nyanser, lys og mye grønt. Detaljene er ikke detaljene, de lager designet. En blanding av forskjellige puter, puffer, pledd og tepper skaper en varm bohemsk livsstil.

Telefon +34 951 569 655

Post  [email protected]

Internett acoola.eu

Loft & Roomers

LOFT & ROOMERS er en proaktiv, spennende og inspirerende møbelbutikk som holder tritt med de nyeste trendene. Sammen med våre ansatte gir vi den beste møbelsalgstjenesten i Spania, og via vår utbetaling, "Nordic living for less", leverer vi kundene våre de beste produktene til en bedre pris.
Navnet vårt er også en passende beskrivelse av vårt produktsortiment. "LOFT" står for den enkle og minimalistiske stilen. "ROOMERS" står for eleganse, landlig opphold, kos og varme. La drømmene dine materialisere seg med LOFT & ROOMERS. Vi gir deg nordisk levevis for mindre.

nb_NONorsk bokmål