Kjøpe en investeringseiendom i Spania

Investeringseiendommer er en fin måte å levere inntekt på, spare penger eller forberede seg på pensjonen. En stor del av eiendommene til salgs i Marbella og Costa del Sol er egnet for dette. Imidlertid, med et veldig aktivt marked, er det mange ting å se etter for å få de beste tilbudene. Vi har lang erfaring om emnet, og deler gjerne dette med våre kunder. Det er flere forskjellige typer investeringseiendommer, og det er viktig å vite forskjellene. Hver type passer forskjellige ambisjoner, krav og risikoer, og derfor er profesjonell rådgivning gunstig. Du er alltid velkommen til kontakt oss hvis du har spørsmål angående investering!

 

Investeringseiendommer til utleie

Den vanligste typen investeringseiendom er et hus, en villa eller en leilighet som kjøpes med det formål å leie den ut, på kort eller lang sikt. En leiebolig genererer både månedlig eller sesongmessig leieinntekt, så vel som gevinst. Hvis du får et pantelån, kan eieren også få skattefordeler. Eiendommens egenskaper er viktige for å foreta riktig kjøp med høy avkastning. Les mer om langsiktige leieinvesteringer her, og kortsiktige leieinvesteringer her.

 

Investeringseiendommer til salgs under markedsverdi

Et annet populært alternativ er eiendommer for salg i nød, bankovertakelser eller en eiendom kjøpt fra eiere som er desperate etter å selge. Denne typen eiendommer er vanskelig å finne, og kjøperen trenger ofte å være klar til å avslutte en avtale raskt. Å kjøpe en eiendom i Costa del Sol på disse vilkårene kan generere en veldig høy avkastning, men kan også medføre høy risiko. Lær hvordan du får øye på den perfekte investeringseiendommen du kan kjøpe under markedsverdi, i denne guiden.

[thrive_leads id = '460974 ′]

 

Investeringseiendommer å renovere

Eiendommer til salgs i Marbella eller de omkringliggende områdene har ofte behov for lys eller fullstendig renovering. Mange eiendommer eies som investering eller fritidseiendom, og brukes bare få ganger i året. Som et resultat blir de ofte ikke godt vedlikeholdt, og holder seg i sin opprinnelige tilstand. Kombinert med rimelige priser på byggearbeid, kan det være veldig lønnsomt og gi høy avkastning. Det er mange detaljer å huske på, og viktig å unngå eiendommer med juridiske problemer. Lær alle triks, og hvordan du kan få øye på den rette eiendommen, i vår oppussingsdel her.

 

Investering golf eiendommer

En stor del av innbyggerne, expats og turister er også golfentusiaster, og liker de mange golfbanene på Costa del Sol. Og selv de som ikke spiller golf, setter ofte pris på utsikten over en vakker anlagt golfbane. Videre er fred og ro garantert hvis du eier en golfbane på frontlinjen. Bortsett fra de estetiske fordelene fra golfeiendommer i frontlinjen, er de også veldig populære som ferieboliger. Kundene er ofte returklienter, og leietakere som tar godt vare på eiendommen. Hvis du vurderer å kjøpe en golfeiendom i frontlinjen, kan du lese vår guide for å finne den beste her.

 

Investering i eiendommer utenfor planen

Å kjøpe en eiendom utenfor Spania i Spania gir ofte høy avkastning, bare ved å være blant de første som kjøper. Svært ofte tilbyr utvikleren rabatter på forhåndslanserte leiligheter til salgs. Rabatten er typisk 3-10% av den offisielle listeprisen. Etter hvert som prosjektet når forskjellige milepæler, vil listeprisen øke med 5-10%. Med kunnskap fra de siste 10 årene av utviklingen, kan vi konkludere med at det er 15-30% kapitalgevinster, i perioden fra lansering til konkurranse. Det er mange forhold å være oppmerksom på, så vi anbefaler deg å studere vår seksjon om investering i eiendom her, før du kjøper.

Hvorfor er Costa del Sol et bra sted å kjøpe investeringseiendom?

Å kjøpe en investeringseiendom i Marbella eller omegn kan være gunstig på mange forskjellige måter. Populariteten til Costa del Sol, og spesielt Marbella, har økt jevnlig de siste tre tiårene. Blant flere grunner spiller det fantastiske klimaet med mer enn 320 soldager i året en stor rolle for å gjøre Spania til et populært sted å investere. Det flotte været, havet og de fjellrike omgivelsene er også en nøkkelfaktor i området som kalles Costa del Golf, med mer enn 70 golfbaner av høy kvalitet. Golfsesongen varer nesten hele året, noe helt unikt i Europa. Flere av kursene er for eksempel blant de høyest rangerte i Europa Valderrama som ble kronet som den beste europeiske golfbanen 2017.

En annen faktor er det internasjonale omdømmet og populariteten. Både Marbella og Puerto Banus er blant de tre mest populære turistmålene i Europa. Den politiske scenen er stabil, og eierskapet til investeringseiendommer er uten komplikasjoner. Les mer om de mange grunnene til at Costa del Sol er et flott sted å eie en eiendom i guiden vår her.

nb_NONorsk bokmål