Eiendommer til salgs på Costa del Sol

Eiendommer til salgs i Marbella, Spania

Marbella er den mest kjente byen på Costa del Sol siden 70-tallet og fortsetter å være en magnet for turisme, investeringer og expats. Marbella kommune dekker et veldig stort område, med mange mindre byer innen, som Nueva AndaluciaSan PedroLa Quinta og mange flere. Hvis du er ute etter en eiendom til salgs i Marbella, er du bortskjemt med valg. I løpet av de siste 40 årene har det vært en konstant strøm av nybygg av alle slags villaer, rekkehus og leiligheter, i alle prisklasser. I sentrum er majoriteten av befolkningen av spansk opprinnelse, og de fleste eiendommer til salgs er av typisk spansk standard. Et lite område med villaer ligger også i utkanten av sentrum. Prisene er gjennomsnittlige for området, med unntak av leilighetene som er til salgs ved stranden, som er litt over gjennomsnittet.

Flytter fra sentrum av Marbella mot The Golden Mile, prisene øker, og i mange tilfeller er det også konstruksjonens kvaliteter. Marbella har mye å tilby, kulturelt, gastronomisk og uteliv! Hvert år er Marbella vert for en flott  musikkfestival Starlite ved foten av fjellene bak byen ved siden av det eksklusive nabolaget Sierra Blanca. I sentrum er det muligens også å besøke det fantastiske sjarmerende gamle delen av Marbella. Atmosfæren her kan få deg til å glemme at du er på et av de mest populære europeiske feriemålene. Administrative spørsmål, kansellering av byggetillatelser og juridiske problemer var årsaken til at svært få byggetillatelser ble gitt i Marbella fra 2004-2015. På grunn av dette er det veldig lite nybygg i området.

 

Leiligheter til salgs i Marbella, Spania

Å kjøpe en leilighet i Marbella er ofte en veldig god investering, siden etterspørselen etter renoverte leiligheter er veldig høy. Internasjonalt rykte holder prisene på et høyt og stabilt nivå. Hvis du vil finne en leilighet til salgs, er det viktig å gjøre litt undersøkelser rundt områdene. Å samarbeide med en profesjonell agent for å unngå fallgruver vil alltid være en fordel.

Eiendommer til salgs i Marbella varierer mye i pris, kvalitet og beliggenhet. Generelt er prisen på leiligheter til salgs i sentrum mellom 250.000 € - 600.000 € for en leilighet med 2 eller 3 soverom. Jo nærmere du kommer til The Golden Mile og stranden, jo høyere vil prisene komme. Dyreste er Puente Romano og Sierra Blanca. En 2-roms leilighet starter rundt 700.000 €, og prisen for en stor 3-4-roms leilighet til salgs med panoramautsikt er omtrent 1.500.000 - 3.000.000 €. Flertallet av de mange leilighetene som selges i Marbella koster 400.000 € - 1.000.000 €.

Kjøpe eiendom i Spania

Å kjøpe en eiendom i Spania er begynnelsen på et stort eventyr, fullt av spenning. Det første trinnet du trenger å bestemme deg for, er budsjettet. Når du kjøper en eiendom i Spania, er kjøpskostnadene omtrent 13-14% (se bunnen av denne artikkelen). Kjøpskostnadene er spesielt viktige hvis du finansierer kjøpet. De spanske bankene vil finansiere opptil maksimalt 80% av eiendomsprisen, eksklusive utgifter. Hvis du trenger mer råd om finansiering, samarbeider vi med flere banker og finansmeglere, og hjelper deg gjerne.

Når du leter etter en eiendom til salgs, må du huske at vi har tilgang til alle eiendommer som er til salgs. Dels gjennom nettverkene vi er en del av, og delvis på grunn av de gode relasjonene vi har med resten av byråene. Som et resultat trenger du ikke å engasjere mange forskjellige byråer eller agenter, men bare en eller to. I denne guiden beskriver vi prosessen med å kjøpe en eiendom i Spania, og forklarer de forskjellige trinnene. Hvis det er noen elementer der du ønsker mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss. Du kan skrive i live chat, send oss en mail, eller ring oss

Les hele guide om kjøp av eiendom i Spania her.

nb_NONorsk bokmål