Sismo Building Technology

Sismo Building Technology Spain er det ledende industrialiserte byggefirmaet i Europa. Et innovativt og meget effektivt modulært byggesystem som gjør det mulig å forbedre den strukturelle kvaliteten på alle slags prosjekter. SISMO har vært ledende innen implementering av rask, rimelig, holdbar og miljøvennlig bygningsteknologi. SISMO ble etablert i Belgia i 1985 og kombinerer mer enn 30 års erfaring med utvikling og anvendelse av SISMO-bygningsteknologien med en dynamisk gruppe partnere og medarbeidere. Internasjonalt samarbeid og pågående forskning sørger for at SISMO-teknologi vil fortsette å overgå forventningene. I dag fungerer det i mer enn 88 land. SISMO-konsernets hoveddomene er å møte utfordringene i den moderne byggebransjen i et økonomisk stabilt forretningsmiljø. Vi streber etter å bygge langsiktige relasjoner med alle våre interessenter i byggebransjen. En av de største fordelene med Sismo Building Technology som et industrialisert system er dets høye lønnsomhet og dermed større konkurranseevne det gir utviklere og byggherrer, fordi det reduserer til 50% av utførelsestidene for arbeidet, og derfor byggekostnader. Dette betyr en tidlig levering av hjemmet til sluttkunden. Sismo-konstruksjonssystemet er en kostnadseffektiv byggemetode for alle parter som er involvert i byggeprosessen.

Banus Group

banusgroup-constructor-avanteBanus Group har jobbet i mange år i byggebransjen på Costa del Sol og i hele Spania. Våre eksperter har lang erfaring med bygging av bygninger av alle kompleksiteter - eneboliger, herskapshus, urbanisasjoner, boliger i flere etasjer, rekkehus, spasentre og hoteller.
Vi tilbyr en skreddersydd, integrert service til våre kunder og behandler en mindre oppussing med samme oppmerksomhet, omsorg og detaljer som byggingen av et stort boligkompleks. Våre hovedaktiviteter er; totalentreprise, oppussing og reparasjoner, skape løsninger for interiør og landskapsdesign, deltakelse i byggeprosjekter og assistanse for å få byggetillatelser

nb_NONorsk bokmål