GM advokater

gm-advokater-marbella-avante

Golden Mile Advokatfirma har vært kjennetegnet for juridisk service av høy kvalitet og profesjonell fortreffelighet - preget av sin forpliktelse til målene til klienten. Denne forpliktelsen har gjort det mulig å bli et av de mest dynamiske advokatfirmaene i Malaga og Marbella. Advokatfirmaet Golden Mile har et høyt nivå av spesialisering i utenlandske investeringer i det spanske markedet, og også bistand for å skaffe en annen type oppholdstillatelser som finnes i Spania. Vår evne til å innovere, vår personlige assistanse til klientene, vår dypeste kunnskap om loven og forståelse av våre kunders behov er pilarene der vårt advokatfirma står, og gjør oss til en referanse i området Malaga og Marbella. Vi tilbyr våre tjenester på spansk, engelsk og svensk.

Perez de Vargas

Den viktigste eiendelen til Pérez de Vargas advokater er deres menneskelige kapital. Vår omfattende erfaring innen juridisk rådgivning er resultatet av fire tiår med service og en utvidet erfaring innen næringsliv og økonomi som kommer fra rådgivning til selskaper i alle disse årene. Kompetansen til vårt team av anerkjente fagfolk, i kombinasjon med deres høye kvalifikasjoner og teknisk-juridisk opplæring, gjør at vi kan oppnå høye kvalitetsstandarder som understreker i denne forbindelse områdene eiendoms- og bankrett, samt utenlandske investeringer og byrett.

Vårt datasystem for kunnskapsadministrasjon gir tilgang til en felles kilde tilgjengelig for alle fagpersoner i vårt firma, slik at det alltid er mulig å utveksle erfaringer, strategier, ideer og ekspertise, i tillegg til koordinering av kriterier mellom våre advokater ved kontorene i Estepona og Marbella. , spesialisert i forskjellige lovområder. Våre advokater holder et nært og personlig forhold til våre klienter, slik at de kan bli dypt kjent med omstendighetene og kravene med det formål å effektivt tilpasse seg deres behov og beskytte deres interesser. I tillegg oppdaterer vi klienten kontinuerlig om alle trinnene i prosessen, for å holde dem kontinuerlig og fullstendig informert og invitere dem til å samarbeide med teamet vårt om å utforme den mest passende strategien. Til slutt tror vi at det å ta en personlig tilnærming med klienten, holde kontinuerlig kommunikasjon og være umiddelbart lydhør overfor alle spørsmålene, er viktige kriterier for å tilby tjenestene våre.

nb_NONorsk bokmål