Se & Touch / Bang & Olufsen

See & Touch er et svar på den nye trenden med moderne hjem med høyere tak, åpne rom, nye bygningsmaterialer og huseiere som forventer den ultimate underholdningen hjemme, lydvideo, telekommunikasjon, belysning, sikkerhet og automatisering. Hos See & Touch designer og installerer vi de mest personlige tilkoblede løsningene. Løsninger som kan administreres via et nettbrett, smarttelefon eller kontrollpanel.

Fortell oss om deg og din livsstil og vårt kreative og erfarne team av ingeniører, lysdesignere og elektrikere vil tilby alle de forskjellige alternativene, uansett hvor stort eller lite prosjektet ditt er.

Vårt tjenestespekter går fra første design, stedadministrasjon med din egen installatør, til full administrasjon og installasjon av våre egne spesialistentreprenører.

Se oss og prøv de nyeste produktene!

Som en divisjon av Bang Olufsen Marbella, ligger See & Touch-showrommet ved inngangen til Puerto Banus integrert i Bang & Olufsen-butikken. Kom og spill med produktene vi representerer, de er i front for lyd og visuell nytelse og er utviklet for sømløs integrering i ethvert interiør eller uteareal uten kompromisser med ytelsen. 400m2 full av nye og emosjonelle opplevelser. Bang & Olufsen Marbella startet reisen som Bang & Olufsen-distributør på Costa Del Sol (Spania) i 1988 og installerte den første integrerte multirom lydvideo "beolink system" og har fortsatt å utvide under divisjonen "SE & TOUCH" ved å legge til nyheter merkevarer, designet og installert smarte hjemmesystemer, private hjemmekinoer siden i 1991 og flyttet til hjemmeautomatisering, belysningsdesign og nyanser

nb_NONorsk bokmål