Een investeringspand kopen in Spanje

Vastgoedbeleggingen zijn een uitstekende manier om in inkomen te voorzien, geld te sparen of voor te bereiden op het pensioen. Een groot deel van de woningen die te koop staan in Marbella en Costa del Sol zijn hiervoor geschikt. Met een zeer actieve markt zijn er echter veel dingen waar u op moet letten om de beste deals te krijgen. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en delen dit graag met onze opdrachtgevers. Er zijn verschillende soorten vastgoedbeleggingen en het is belangrijk om de verschillen te kennen. Elk type past bij verschillende ambities, eisen en risico's en daarom is professioneel advies nuttig. Je bent altijd welkom neem bij vragen contact met ons op met betrekking tot investeringen!

 

Vastgoedbeleggingen om te verhuren

Het meest voorkomende type vastgoedbelegging is een huis, villa of appartement dat wordt gekocht met het oog op verhuur, op korte of lange termijn. Een huurwoning genereert zowel maandelijkse als seizoensgebonden huurinkomsten, evenals een meerwaarde. Als een hypotheek wordt verkregen, kan de eigenaar ook belastingvoordeel krijgen. De kenmerken van het onroerend goed zijn belangrijk om de juiste aankoop te doen met een hoge ROI. Lees hier meer over lange termijn huurinvesteringen, en korte termijn huurinvesteringen hier.

 

Vastgoedbeleggingen te koop onder de marktwaarde

Een andere populaire optie is onroerend goed te koop in nood, bankbeslag of onroerend goed dat is gekocht van eigenaren die wanhopig willen verkopen. Dit soort eigendommen is moeilijk te vinden en de koper moet vaak bereid zijn om snel een deal te sluiten. Het kopen van een woning aan de Costa del Sol onder deze voorwaarden kan een zeer hoge ROI genereren, maar kan ook een hoog risico met zich meebrengen. In deze gids leest u hoe u de perfecte vastgoedbelegging kunt vinden om onder marktwaarde te kopen.

[thrive_leads id = '460974 ′]

 

Vastgoedbeleggingen om te renoveren

Huizen te koop in Marbella of omgeving, hebben vaak behoefte aan licht of volledige renovatie. Veel eigendommen zijn in eigendom als investering of als vakantieobject en worden slechts een paar keer per jaar gebruikt. Hierdoor zijn ze vaak niet goed onderhouden en blijven ze in hun originele staat. Gecombineerd met redelijke prijzen voor bouwwerkzaamheden, kan het zeer winstgevend zijn en een hoge ROI opleveren. Er zijn veel details waarmee u rekening moet houden en het is belangrijk om eigendommen met juridische problemen te vermijden. Leer alle trucs en hoe u de juiste woning kunt vinden in ons renovatiegedeelte hier.

 

Investeringen in golfeigenschappen

Een groot deel van de bewoners, expats en toeristen zijn ook golfliefhebbers en genieten van de vele golfbanen aan de Costa del Sol. En zelfs degenen die geen golf spelen, waarderen vaak het uitzicht op een prachtig aangelegde golfbaan. Bovendien is rust en kalmte gegarandeerd als u een eerstelijns golfterrein bezit. Afgezien van de esthetische voordelen van eerstelijns golf eigendommen, zijn ze ook erg populair als vakantieverhuur. De klanten zijn vaak terugkerende klanten, en huurders die goed voor het onroerend goed zorgen. Als u overweegt om een eerstelijns golfterrein te kopen, lees dan onze gids om hier de beste te vinden.

 

Investering in off-plan eigendommen

Het kopen van een off-plan onroerend goed in Spanje biedt vaak een hoge ROI, simpelweg door als een van de eersten te kopen. Heel vaak biedt de ontwikkelaar pre-lanceringskortingen op de off-plan appartementen die te koop zijn. De korting is typisch 3-10% van de officiële catalogusprijs. Naarmate het project verschillende mijlpalen bereikt, zal de catalogusprijs stijgen met 5-10%. Met kennis van de laatste 10 jaar van ontwikkeling, kunnen we concluderen dat er 15-30% meerwaarden zijn, in de periode van lancering tot competitie. Er zijn veel voorwaarden waar u op moet letten, dus we raden u aan om onze sectie over off-plan vastgoedbeleggingen hier te bestuderen voordat u koopt.

Waarom is de Costa del Sol een goede plek om vastgoedbeleggingen te kopen?

Het kopen van een investeringspand in Marbella of omgeving kan op veel verschillende manieren voordelig zijn. De populariteit van de Costa del Sol, en in het bijzonder van Marbella, is de afgelopen drie decennia gestaag toegenomen. Het fantastische klimaat met meer dan 320 zonnige dagen per jaar speelt onder meer een grote rol bij het maken van Spanje tot een populaire plek om te investeren. Het geweldige weer, de zee en de bergachtige omgeving zijn ook een sleutelfactor in het gebied dat bekend staat als Costa del Golf, met meer dan 70 hoogwaardige golfbanen. Het golfseizoen duurt bijna het hele jaar door, iets heel unieks in Europa. Zo behoren verschillende opleidingen tot de hoogst genoteerde opleidingen in Europa Valderrama die werd gekroond tot beste Europese golfbaan 2017.

Een andere factor is de internationale reputatie en populariteit. Zowel Marbella als Puerto Banus behoren tot de drie meest populaire toeristische bestemmingen in Europa. Het politieke toneel is stabiel en het bezit van vastgoedbeleggingen is zonder complicaties. Lees meer over de vele redenen waarom Costa del Sol een geweldige plek is om een woning te bezitten in onze gids hier.

nl_NLNederlands