3 bedroom Apartment for sale in Guadalmina Baja

€ 1.400.000

Appartement te koop in Guadalmina Baja - € 1.400.000

R3477886
Spectacular and unique duplex penthouse in the urbanization Parquesol, with the best panoramic views of the Sea of the Coast, in one of the exclusive urbanizations of Guadalmina Baja. It has a 24-hour concierge and consists of a garden area with large swimming pool for adults and another for children. It is a duplex with 2 bedrooms, originally 3 bedrooms, with project to rebuild it again in 3 bedrooms. The first floor consists of a guest toilet and hall that gives access to a large fully equipped kitchen and the living room, with fireplace, which gives access to the beautiful terrace with private octagonal pool and fountain, with hammock area and dining room , with wonderful views of the Mediterranean Sea and the golf course and the Concha. The second floor is accessed by a staircase and the large hall gives way to the double master bedroom with a large covered terrace with rest area and barbecue. The room has a large dressing room and full bathroom with sauna. The second room also with bathroom en suite and exit to the terrace. It is one of the best apartments on the Coast, with an exceptional sea view, located on the beach of Guadalmina. The apartment is sold with two parking spaces and storage room. The Urbanization has several accesses, one to the area of Guadalmina beach and a rear access that connects with San Pedro de Alcantara, Linda Vista and the promenade..   Our reference for this 3 bedroom Apartment for sale in Guadalmina Baja: R3477886 

Eigendom R3477886 was last updated: 09-06-2021


Guadalmina Baja

Koop eigendom in Guadalmina Baja - Gids

Guadalmina Baja is een klein gebied naast San Pedro de Alcantara en El Paraiso. Het gebied is omringd door Golf Club Guadalminaen bestaat voornamelijk uit eigendommen die gebouwd zijn in de laatste drie decennia. Baja verwijst naar zijn positie ten opzichte van de snelweg A-7, waar het onder ligt. Het gebied boven de A-7, wordt Guadalmina Alta genoemd (klik hier om eigendommen te zien die te koop zijn in Guadalmina Alta). Het gebied van Guadalmina biedt vele voorzieningen bij de hand met verschillende kleine commerciële centra langs de A-7. Door de nabijheid bereikt u deze binnen enkele minuten, evenals een aantal restaurants en afhaalrestaurants. De prijzen in Guadalmina Baja zijn de laatste jaren stabiel gebleven en profiteren van een geweldige locatie. Gemakkelijke toegang tot zowel San Pedro, Puerto Banus en Marbella. Net als in de rest van de New Golden Mile, is er altijd veel vraag naar woningen aan het strand, waardoor de gemiddelde prijs boven het gemiddelde blijft in vergelijking met woningen in Guadalmina Alta.De stranden in Guadalmina zijn geweldige zandstranden, echter niet geheel vrij van stenen. Er zijn verschillende hotels in het gebied, zoals Hotel Senator Banus, TRH Paraiso en Marriott's. Golfers hebben een overvloed aan banen om te spelen, Real Club de Golf Guadalmina, El Paraiso Golf en Atalaya Golf & Country Club allemaal binnen een paar minuten. Guadalmina Alta is een volledig ontwikkeld gebied, en als gevolg daarvan is er bijna geen lopende bouw.

Appartement kopen in Guadalmina Baja - Gids

Een appartement in Guadalmina Baja is een interessante optie, omdat het op een rustige locatie aan het strand ligt met voorzieningen in de buurt, en de prijzen op een redelijk niveau liggen. De meeste appartementen die te koop staan zijn eind jaren 90 of begin jaren 00 gebouwd en zijn over het algemeen van goede kwaliteit. De nabijheid van de oceaan heeft een impact op de buitenkant en kan de noodzaak voor onderhoud verhogen. Guadalmina Baja is rustig en met weinig verkeer. Als gevolg van de vlakke topografie is het lopen van en naar het strand moeiteloos. De prijzen voor de appartementen te koop in Guadalmina Baja zijn relatief ten opzichte van de grootte en de slaapkamers. De prijs is echter ook afhankelijk van het uitzicht, en de werkelijke afstand tot de zee. Sommige van de te koop aangeboden appartementen liggen zeer dicht bij de snelweg en zullen last hebben van weglawaai. De prijzen beginnen rond de 250.000 € en lopen op tot 1.000.000 €, met een gemiddeld prijsniveau van rond de 400-550.000 €.

Villa kopen in Guadalmina Baja - Gids

Er is een redelijke hoeveelheid villa's te koop in Guadalmina Baja, meestal verdeeld in twee categorieën. Familie villa's van gemiddelde afmetingen, en frontlinie villa's met royale plot en bouwen maten. Typische perceelsgrootte is tussen 1.000-2.000 m², met 3-500m² bebouwd, met veel villa's met percelen tot 5.000 m². Prijzen voor een villa te koop in Guadalmina Baja begint rond de 1.000.000 en loopt op tot 5.000.000 €. Verschillende herenhuizen aan het strand hebben prijskaartjes van 10-15.000.000 €. De gemiddelde villa te koop in Guadalmina Baja kost ongeveer 1.5-2.500.000 €.

Koop herenhuis in Guadalmina Baja - Guide

Een herenhuis te koop is niet iets wat je veel zult vinden in Guadalmina Baja, maar degenen die op de markt zijn, zijn zeer charmant en sommige van de frontlinie strand. 3-4 slaapkamers en een eigen tuin is de standaard, en de prijzen zijn in verhouding tot deze. De prijs voor een dorpshuis te koop in Guadalmina Baja ligt rond de 4-500.000 €
nl_NLNederlands