Sfeer door Andrea Böck

sfeer-huis-design-avante

Meer dan 15 jaar ervaring en succes in een concurrerende en door innovatie gedreven markt hebben ons doen groeien en hebben ons echt doen geloven dat het ontwerpen van een woning meer is dan het vullen van een ruimte met mooie meubels en leuke accessoires, maar van elk huis een echt thuis maken om in te wonen. Om de woning te creëren waar onze klanten van dromen en naar verlangen is het van cruciaal belang om gezamenlijk de smaak, voorkeuren en functionele eisen te ontwikkelen en te verkennen. Intelligent gebruik maken van ruimte, het slim aanpakken van uitdagende gebieden en het implementeren van oplossingen met vlekkeloze kwaliteit en vakmanschap is de holistische benadering die wij nastreven. Bovendien werken wij uitsluitend samen met hooggekwalificeerde vakmensen en selecteren wij zorgvuldig leveranciers en onderaannemers, zodat wij een solide en betrouwbaar platform hebben om vanuit te werken.

Pedro Peña Binnenhuisarchitectuur

pedro-pena-avanteHet bedrijf van Pedro Peña is erkend voor zijn aandacht voor detail en essentie, waardoor een erfenis is ontstaan die meer dan veertig jaar werk overspant. Onze bedrijfsfilosofie werd opgebouwd als een manier om de moderne mediterrane cultuur te begrijpen en werd voor de binnenhuisarchitectuur in Marbella en in het internationale panorama een referentie.

In elk project komen wij tegemoet aan de bijzondere behoeften die voortvloeien uit de relatie klant-ruimte, die wederzijds om oplossingen vraagt die wij oplossen met materiële gebaren en voorwerpen van uitmuntendheid. Net als bij de creatie van een picturale compositie, nemen wij alle mogelijke ontwerpen als een palet van kleuren, alsof wij een landschap schilderen. Om te voldoen aan de behoefte van onze klanten aan uitmuntendheid, selecteren wij de beste materialen en zoeken wij over de hele wereld naar de meest verfijnde designtendensen, zowel op het gebied van decoratie als van kunst. Gedurende onze hele professionele carrière hebben wij onvermoeibaar gezocht naar de laatste trends die resoneren in onze taal. En zo kunnen wij aanspraak maken op meesterschap bij het hanteren van de vele gereedschappen om ons vak aan te scherpen en elk project uit te bouwen vanuit zijn maximale potentieel. Wij streven er ook naar ons creatieve proces te verbeteren door de nieuwste en meest innovatieve technieken toe te voegen. Voor dit bureau is het van het grootste belang om de nieuwste 3D visualisatietools te gebruiken, zodat er een vloeiende tweerichtingscommunicatie met de klant ontstaat. Vandaag de dag profiteren de interieurprojecten van de oneindige nuances die in 3D-weergave worden aangebracht, hoewel elk project eindigt met een traditioneel gebaar, waarbij Pedro Peña zelf een zitting in die ruimte houdt om de bewoonbaarheid ervan te certificeren.

Marbella Interieurs

marbella-interieurs-avanteHier bij Marbella Interiors, is ons bedrijf eenvoudig - Wij leveren hoge kwaliteit, gepersonaliseerde meubelschema's en betaalbare, luxe meubelpakketten aan huiseigenaren hier aan de Costa del Sol. Ons team van in-house ontwerpers hebben tientallen jaren ervaring in het creëren van prachtige huizen. Wij bieden een designer-geïnspireerde service, maar zonder de designer prijzen. Wij nemen de hoofdpijn weg van het inrichten van uw huis. Wij kunnen absoluut alles regelen, zorgen voor de levering, installatie en alle mogelijke details, tot aan de messen en vorken toe! Met pakketten vanaf slechts € 10.995 bieden wij de meest efficiënte en best geprijsde luxe inrichtingsoptie op de markt.

Continental Design Groep

Continental-design-avanteCD Interior is een bedrijf met vele jaren ervaring in interieurinrichting. Of u nu alleen uw woning wilt inrichten of die verouderde woonkamer, badkamer, keuken, enz. volledig wilt vernieuwen, wij van CD Interior kunnen u helpen met elke soort ontwerpoplossing. Wij zijn experts in het "luisteren" naar onze klanten en gebruiken onze vaardigheden om een individueel project te creëren met verschillende stijlen, smaken en voor alle soorten onroerend goed. Ons deskundig team van ontwerpers en projectmanagers zal u gedetailleerde presentaties, offertes en 3D-beelden presenteren, zodat er geen twijfel meer bestaat over wat u kunt verwachten als eindresultaat.

Acoola Living

Combinatie van buitenruimtes met binnenruimtes

Wij stylen uw huis met ziel, een prachtig uniek en tijdloos design gecreëerd door de toevoeging van hout en natuurlijke producten in combinatie met de juiste meubels, decoratie, tinten, verlichting en veel groen. De details zijn niet de details, zij maken het ontwerp. Een mix en match van verschillende kussens, poefs, plaids en vloerkleden creëren een warme Boheemse levensstijl.

Loft & Roomers

LOFT & ROOMERS is een proactieve, spannende en inspirerende meubelzaak die meegaat met de laatste trends. Samen met onze medewerkers bieden wij de beste meubelverkoopservice in Spanje en via onze pay-off, "Nordic living for less", voorzien wij onze klanten van de beste producten tegen een betere prijs.
Onze naam is ook een passende beschrijving van ons productassortiment. "LOFT" staat voor de eenvoudige en minimalistische stijl. "ROOMERS" staat voor elegantie, landelijk wonen, gezelligheid en warmte. Laat uw dromen werkelijkheid worden met LOFT & ROOMERS. Wij brengen u Scandinavisch wonen voor minder.

nl_NLNederlands