Sismo Bouwtechniek

Sismo Building Technology Spain is het toonaangevende geïndustrialiseerde bouwbedrijf in Europa. Een innovatief en zeer efficiënt modulair bouwsysteem, waarmee de structurele kwaliteit van alle soorten projecten kan worden verbeterd. SISMO is toonaangevend in de toepassing van snelle, betaalbare, duurzame en milieuvriendelijke bouwtechnologie. SISMO werd in 1985 in België opgericht en combineert meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en toepassing van de SISMO-bouwtechnologie met een dynamische groep van partners en medewerkers. Internationale samenwerking en voortdurend onderzoek zorgen ervoor dat de SISMO-bouwtechnologie de verwachtingen zal blijven overtreffen. De technologie wordt tegenwoordig in meer dan 88 landen toegepast. Het belangrijkste domein voor de SISMO bedrijvengroep is het aangaan van de uitdagingen in de moderne bouwindustrie in een financieel stabiele zakelijke omgeving. Een van de grootste voordelen van Sismo Building Technology als geïndustrialiseerd systeem is de hoge winstgevendheid en daardoor de grotere concurrentiekracht die het biedt aan ontwikkelaars en bouwers, omdat het tot 50% van de uitvoeringstijden van het werk, en dus de bouwkosten, vermindert. Dit vertaalt zich in een vroege oplevering van de woning voor de eindklant. Het Sismo-bouwsysteem is een kostenefficiënte bouwmethode voor alle bij het bouwproces betrokken partijen.

Banus Groep

banusgroep-constructeur-avanteBanus Group is al vele jaren actief in de bouwsector aan de Costa del Sol en in heel Spanje. Onze deskundigen hebben ruime ervaring in de bouw van gebouwen van alle complexiteit - eengezinswoningen, herenhuizen, urbanisaties, woongebouwen met meerdere verdiepingen, herenhuizen, spa centra en hotels.
Wij bieden een op maat gemaakte, integrale service aan onze klanten en behandelen een kleine verbouwing met dezelfde aandacht, zorg en detail als de bouw van een groot wooncomplex. Onze hoofdactiviteiten zijn: sleutel-op-de-deur bouw, renovatie en reparaties, het creëren van interieur en landschap design oplossingen, deelname in bouw investeringsprojecten & hulp bij het verkrijgen van bouwvergunningen

nl_NLNederlands