GM Advocaten

gm-advocaten-marbella-avante

Golden Mile Law Firm is het keurmerk voor kwaliteit juridische dienstverlening en professionele uitmuntendheid - gekenmerkt door haar inzet voor de doelstellingen van de klant. Dankzij deze toewijding is het uitgegroeid tot een van de meest dynamische advocatenkantoren in Malaga en Marbella. Golden Mile Law Firm heeft een hoog niveau van specialisatie in buitenlandse investeringen in de Spaanse markt en ook de bijstand voor het verkrijgen van de verschillende soorten verblijfsvergunningen die in Spanje bestaan. Ons vermogen om te innoveren, onze persoonlijke hulp aan onze klanten, onze diepgaande kennis van de wet en het begrijpen van de behoeften van onze klanten zijn de pijlers waar ons advocatenkantoor op rust, waardoor we een referentie zijn in het gebied van Malaga en Marbella. Wij bieden onze diensten aan in het Spaans, Engels en Zweeds.

Perez de Vargas

De belangrijkste troef van Pérez de Vargas Advocaten is hun menselijk kapitaal. Onze uitgebreide ervaring in juridisch advies is het resultaat van vier decennia dienstverlening en een uitgebreide ervaring in de zakelijke en economische sector die voortkomt uit de advisering aan bedrijven gedurende al die jaren. De expertise van ons team van gerenommeerde professionals, in combinatie met hun hoge kwalificaties en technisch-juridische opleiding, stellen ons in staat om hoge kwaliteitsnormen te bereiken, waarbij in dit verband de nadruk ligt op de gebieden van eigendomsrecht en bankrecht, evenals buitenlandse investeringen en stedelijk recht.

Ons computersysteem van Knowledge Management geeft toegang tot een gemeenschappelijke bron die ter beschikking staat van alle professionals van ons kantoor, waardoor steeds ervaringen, strategieën, ideeën en expertise kunnen worden uitgewisseld, naast de coördinatie van criteria tussen onze advocaten van de kantoren in Estepona en Marbella, gespecialiseerd in verschillende rechtsdomeinen. Onze advocaten onderhouden een nauwe en persoonlijke relatie met onze cliënten, zodat zij een grondige kennis kunnen verwerven van hun omstandigheden en vereisten met het doel zich efficiënt aan hun behoeften aan te passen en hun belangen te beschermen. Bovendien houden wij de cliënt voortdurend op de hoogte van alle stappen in het proces, om hem voortdurend en volledig te informeren en hem uit te nodigen met ons team samen te werken bij het uitstippelen van de meest geschikte strategie. Uiteindelijk zijn wij van mening dat een persoonlijke benadering van de cliënt, een voortdurende communicatie en een onmiddellijk antwoord op al zijn vragen essentiële criteria zijn bij het verlenen van onze diensten.

nl_NLNederlands