Zien & aanraken / Bang & Olufsen

See & Touch speelt in op de nieuwe trend van moderne woningen met hogere plafonds, open ruimtes, nieuwe bouwmaterialen en huiseigenaars die het ultieme in-home entertainment, audio-video, telecommunicatie, verlichting, veiligheid en automatisering verwachten. Bij See & Touch ontwerpen en installeren we de meest gepersonaliseerde connected oplossingen. Oplossingen die kunnen worden beheerd via een tablet, smartphone of bedieningspaneel.

Vertel ons over u en uw levensstijl en ons creatieve en ervaren team van ingenieurs, verlichtingsontwerpers en elektriciens zal u alle verschillende opties voorstellen, hoe groot of klein uw project ook is.

Ons dienstenaanbod gaat van initieel ontwerp, site management met uw eigen installateur, tot volledig beheer en installatie door onze eigen gespecialiseerde aannemers.

Bezoek ons en probeer de nieuwste producten !

Als onderdeel van Bang Olufsen Marbella bevindt de See & Touch showroom zich bij de ingang van Puerto Banus, geïntegreerd in de Bang & Olufsen winkel. Kom en speel met de producten die wij vertegenwoordigen, ze zijn in de voorhoede van audio en visueel genot en zijn ontwikkeld voor een naadloze integratie in elk interieur of buitenruimte zonder compromissen op het gebied van prestaties. 400m2 vol nieuwe en emotionele ervaringen. Bang & Olufsen Marbella begon zijn reis als Bang & Olufsen distributeur aan de Costa Del Sol (Spanje) in 1988 met het installeren van het eerste geïntegreerde multiroom audio-video "beolink systeem". Sindsdien is het bedrijf zich blijven uitbreiden onder de divisie "SEE & TOUCH" door het toevoegen van nieuwe merken, het ontwerpen en installeren van smart home systemen, privé thuisbioscopen sinds 1991 en de overstap naar domotica, het ontwerpen van verlichting en zonwering.

nl_NLNederlands