Sijoituskiinteistön ostaminen Espanjasta

Sijoituskiinteistöt ovat erinomainen tapa tuottaa tuloja, säästää rahaa tai valmistautua eläkkeeseen. Suuri osa Marbellassa ja Costa del Solissa myytävistä kiinteistöistä sopii tähän. Hyvin aktiivisilla markkinoilla on kuitenkin monia asioita, joita on syytä varoa, jotta saat parhaat tarjoukset. Meillä on laaja kokemus aiheesta ja jaamme mielellämme tämän asiakkaillemme. Sijoituskiinteistöjä on useita erilaisia, ja on tärkeää tietää erot. Jokainen tyyppi sopii erilaisiin tavoitteisiin, vaatimuksiin ja riskeihin, ja siksi ammattitaitoinen neuvonta on hyödyllistä. Olet aina tervetullut ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää investointien suhteen!

 

Sijoituskiinteistöt vuokrattavissa

Yleisin sijoituskiinteistö on talo, huvila tai asunto, joka ostetaan vuokratarkoituksessa lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. Vuokra-asunto tuottaa sekä kuukausittaisia että kausiluonteisia vuokratuloja sekä myyntivoittoja. Jos kiinnitys saadaan, omistaja voi saada myös veroetuja. Kiinteistön ominaisuudet ovat tärkeitä oikean oston tekemiseksi korkealla ROI: lla. Lue lisää pitkäaikaisista vuokra-investoinneista täältä ja lyhytaikaisista vuokra-investoinneista täältä.

 

Myytävät sijoituskiinteistöt alle markkina-arvon

Toinen suosittu vaihtoehto on ahdistuksessa myytävät kiinteistöt, pankkien takaisinostot tai kiinteistö, joka on ostettu epätoivoisesti omistajilta. Tällaisia ominaisuuksia on vaikea löytää, ja ostajan on usein oltava valmis sopimaan nopeasti. Kiinteistön ostaminen Costa del Solilla näillä ehdoilla voi tuottaa erittäin korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin, mutta voi myös aiheuttaa suuren riskin. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit löytää täydellisen sijoituskiinteistön ostettavaksi markkina-arvolla.

[kukoistaa_leads id = '460974 ′]

 

Sijoituskiinteistöt kunnostettaviksi

Marbellassa tai sitä ympäröivillä alueilla myytävät kiinteistöt tarvitsevat usein kevyttä tai täydellistä remontointia. Monet kiinteistöt ovat sijoitus- tai loma-kiinteistöjä, joita käytetään vain muutaman kerran vuodessa. Tämän seurauksena niitä ei usein hoideta kunnolla ja ne pysyvät alkuperäisessä kunnossaan. Yhdessä kohtuullisten rakennustöiden hintojen kanssa se voi olla erittäin kannattavaa ja tarjota korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin. On pidettävä mielessä monia yksityiskohtia ja tärkeää välttää kiinteistöjä, joilla on oikeudellisia ongelmia. Opi kaikki temput ja kuinka löytää oikea kiinteistö, täällä olevasta remonttiosastostamme.

 

Sijoitusgolf-kiinteistöt

Suuri osa asukkaista, ulkomaalaisista ja turisteista on myös golfin harrastajia, ja he nauttivat Costa del Solin monista golfkentistä. Ja jopa ne, jotka eivät pelaa golfia, arvostavat usein näkymää kauniille maisemoidulle golfkentälle. Lisäksi rauha ja hiljaisuus taataan, jos omistat etulinjan golfomaisuuden. Esteettisten etujen lisäksi etulinjan golfominaisuuksista ne ovat myös erittäin suosittuja loma-asuntoina. Asiakkaat ovat usein palaavia asiakkaita ja vuokralaisia, jotka huolehtivat kiinteistöstä hyvin. Jos haluat ostaa etulinjan golfomaisuuden, lue täältä paras opas.

 

Investoinnit suunnitelman ulkopuolisiin kiinteistöihin

Suunnittelemattoman kiinteistön ostaminen Espanjassa tarjoaa usein korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin yksinkertaisesti olemalla ensimmäisten joukossa ostamassa. Hyvin usein kehittäjä tarjoaa alennuksia ennen käynnistämistä myytävissä olevista suunnitelmista. Alennus on tyypillinen 3-10% virallisesta listahinnasta. Kun projekti saavuttaa erilaisia välitavoitteita, listahinta nousee 5-10%: llä. Viimeisen 10 kehitysvuoden tietämyksen perusteella voidaan päätellä, että myyntivoittoja on 15-30%, lanseerauksesta kilpailuun. Ole tietoinen monista ehdoista, joten suosittelemme, että tutustut täällä suunnitelmaan kuulumattomiin kiinteistösijoituksiin liittyvään osioon ennen ostamista.

Miksi Costa del Sol on hyvä paikka ostaa sijoituskiinteistöjä?

Sijoituskiinteistön ostaminen Marbellassa tai sen ympäristössä voi olla hyödyllistä monin eri tavoin. Costa del Solin ja erityisesti Marbellan suosio on kasvanut tasaisesti viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana. Monista syistä upealla ilmapiirillä, jossa on yli 320 aurinkoista päivää vuodessa, on suuri merkitys Espanjan tekemisessä suositusta sijoituspaikasta. Suuri sää, meri ja vuoristoinen ympäristö ovat myös avaintekijä alueella, joka tunnetaan nimellä Costa del Golf, ja siellä on yli 70 korkealaatuista golfkenttää. Golfkausi kestää melkein ympäri vuoden, mikä on hyvin ainutlaatuista Euroopassa. Useat kursseista ovat esimerkiksi korkeimpien luokiteltujen joukossa Euroopassa Valderrama joka kruunattiin Euroopan parhaaksi golfkentäksi 2017.

Toinen tekijä on kansainvälinen maine ja suosio. Sekä Marbella että Puerto Banus ovat kolmen suosituimman turistikohteen joukossa Euroopassa. Poliittinen kohtaus on vakaa, ja sijoituskiinteistöjen omistaminen on ilman komplikaatioita. Lue lisää monista syistä Costa del Sol on loistava paikka omistaa kiinteistö oppaastamme täältä.

fiSuomi