Sismo-rakennustekniikka

Sismo Building Technology Spain on Euroopan johtava teollistunut rakennusyhtiö. Innovatiivinen ja erittäin tehokas modulaarinen rakennusjärjestelmä, jonka avulla voidaan parantaa kaikenlaisten projektien rakenteellista laatua. SISMO on ollut johtava nopeaan, edulliseen, kestävään ja ympäristöystävälliseen rakennustekniikkaan. Belgiassa vuonna 1985 perustettu SISMO yhdistää yli 30 vuoden kokemuksen SISMO-talotekniikan kehittämisestä ja soveltamisesta dynaamisen kumppaniryhmän ja työtovereita. Kansainvälinen yhteistyö ja jatkuva tutkimus varmistavat, että SISMO-rakennustekniikka ylittää odotukset edelleen. Nykyään se toimii yli 88 maassa. SISMO-yritysryhmän pääkohde on vastata nykyaikaisen rakennusteollisuuden haasteisiin taloudellisesti vakaassa liiketoimintaympäristössä. Pyrimme rakentamaan pitkäaikaisia suhteita kaikkiin rakennusalan sidosryhmiin. Sismo Building Technologyn teollisuusjärjestelmänä yksi suurimmista eduista on sen korkea kannattavuus ja siten suurempi kilpailukyky kehittäjille ja rakentajille, koska se vähentää 50% työn suorittamisajoista ja siten rakennuskustannuksista. Tämä tarkoittaa kodin nopeaa toimittamista loppuasiakkaalle. Sismo-rakennusjärjestelmä on kustannustehokas rakennusmenetelmä kaikille rakennusprosessin osapuolille.

Banus-ryhmä

banusgroup-rakentaja-avanteBanus Group on työskennellyt monien vuosien ajan rakennusalalla Costa del Solilla ja koko Espanjassa. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus kaikenlaisten rakennusten rakentamisesta - omakotitalot, kartanot, kaupungistuminen, monikerroksiset asuinrakennukset, kaupunkitalot, kylpyläkeskukset ja hotellit.
Tarjoamme räätälöityä, kiinteää palvelua asiakkaillemme ja käsittelemme pieniä kunnostustöitä samalla huomiolla, huolella ja yksityiskohdilla kuin suuren asuinkompleksin rakentaminen. Tärkeimmät toimintamme ovat; avaimet käteen -rakennus, kunnostus ja korjaus, sisustus- ja maisemasuunnitteluratkaisujen luominen, osallistuminen rakennusinvestointiprojekteihin ja tuki rakennuslupien saamiseksi

fiSuomi