3 bedroom Apartment for sale in Guadalmina Baja

€ 1.400.000

Apartment for sale in Guadalmina Baja - € 1.400.000

R3477886
Spectacular and unique duplex penthouse in the urbanization Parquesol, with the best panoramic views of the Sea of the Coast, in one of the exclusive urbanizations of Guadalmina Baja. It has a 24-hour concierge and consists of a garden area with large swimming pool for adults and another for children. It is a duplex with 2 bedrooms, originally 3 bedrooms, with project to rebuild it again in 3 bedrooms. The first floor consists of a guest toilet and hall that gives access to a large fully equipped kitchen and the living room, with fireplace, which gives access to the beautiful terrace with private octagonal pool and fountain, with hammock area and dining room , with wonderful views of the Mediterranean Sea and the golf course and the Concha. The second floor is accessed by a staircase and the large hall gives way to the double master bedroom with a large covered terrace with rest area and barbecue. The room has a large dressing room and full bathroom with sauna. The second room also with bathroom en suite and exit to the terrace. It is one of the best apartments on the Coast, with an exceptional sea view, located on the beach of Guadalmina. The apartment is sold with two parking spaces and storage room. The Urbanization has several accesses, one to the area of Guadalmina beach and a rear access that connects with San Pedro de Alcantara, Linda Vista and the promenade..   Our reference for this 3 bedroom Apartment for sale in Guadalmina Baja: R3477886 

Omaisuus R3477886 viimeksi päivitetty: 09-06-2021


Guadalmina Baja

Osta kiinteistö Guadalmina Bajasta - opas

Guadalmina Baja on pieni alue vieressä San Pedro de Alcantara ja El Paraiso. Aluetta ympäröi Guadalminan golfkerho, ja ne koostuvat enimmäkseen kolmen viime vuosikymmenen aikana rakennetuista kiinteistöistä. Baja viittaa asemaansa A-7-moottoritielle, jonka alapuolella se on. A-7: n yläpuolella oleva alue on nimetty Guadalmina Altaksi (Napsauta tästä nähdäksesi kiinteistöt myytävänä Guadalmina Alta). Guadalminan alue tarjoaa monia mukavuuksia, ja A-7: n varrella on useita pieniä kauppakeskuksia. Läheisen sijainnin ansiosta pääset näihin muutamassa minuutissa sekä lukuisiin ravintoloihin ja vie paikkoja. Guadalmina Bajan hinnat ovat olleet tasaiset parin viime vuoden aikana, ja ne ovat hyötyneet erinomaisesta sijainnista. Helppo pääsy sekä San Pedro, Puerto Banus ja Marbella. Kuten muillakin New Golden Mile -alueilla, rannalla sijaitsevilla kohteilla on aina suuri kysyntä, mikä pitää keskihinnan keskimääräistä korkeammalla verrattuna Guadalmina Altan kiinteistöihin. Guadalminan rannat ovat upeita hiekkarantoja, mutta eivät kuitenkaan täysin kiviä. Alueella on useita hotelleja, kuten Hotel Senator Banus, TRH Paraiso ja Marriottin. Golfaajilla on runsaasti pelattavia kenttiä, Real Club de Golf Guadalmina, El Paraiso Golf ja Atalaya Golf & Country Club kaikki muutamassa minuutissa. Guadalmina Alta on täysin kehittynyt alue, ja sen seurauksena rakentamista ei ole juurikaan käynnissä.

Osta asunto Guadalmina Baja - Opas

Asunto Guadalmina Baja on mielenkiintoinen vaihtoehto, sillä se sijaitsee rauhallisella rannan tuntumassa lähellä mukavuuksia ja hinnat ovat kohtuullisella tasolla. Suurin osa myytävistä huoneistoista on rakennettu 90-luvun lopulla tai 00-luvun alussa ja ovat yleensä laadukkaita. Meren läheisyydellä on vaikutusta ulkoasuun, ja se voi lisätä huoltotarvetta. Guadalmina Baja on hiljainen ja liikenteen rajallisuus. Litteän topografian seurauksena kävely rannalle ja takaisin on vaivatonta. Guadalmina Bajan myytävien huoneistojen hinnat ovat suhteessa kokoon ja makuuhuoneisiin. Hinta riippuu kuitenkin myös näkymistä ja todellisesta etäisyydestä merestä. Jotkut myytävistä huoneistoista ovat hyvin lähellä moottoritietä ja kärsivät tien melusta. Hinnat alkavat noin 250.000 eurosta ja jatkavat kohti 1.000.000 euroa keskimääräisen hintatason ollessa noin 400-550.000 euroa.

Osta huvila Guadalmina Bajasta - opas

Guadalmina Bajalla on kohtuullinen määrä myytävänä huviloita, jotka on tyypillisesti jaettu kahteen luokkaan. Perhehuvilat, joiden mitat ovat keskimäärin, ja etuhuvilat, joissa on runsas tontti- ja rakennekoko. Tontin tyypillinen koko on 1 000–2 000 m², rakennettu 3-500 m², ja monien huviloiden tontit ovat enintään 5 000 m². Guadalmina Bajassa myytävän huvilan hinnat alkavat noin 1.000.000 ja jatkavat kohti 5.000.000 €. Useiden rantahotellien kartanoilla on hintalappuja 10-15 000 000 €. Keskimääräinen myytävänä oleva huvila Guadalmina Bajassa maksaa noin 1,5-2 500 000 €.

Osta rivitalo Guadalmina Baja - G.uide

Myytävänä oleva rivitalo ei ole paljon, mitä löydät paljon Guadalmina Bajasta, mutta markkinoilla olevat ovat erittäin viehättäviä ja jotkut eturannasta. 3-4 makuuhuonetta ja oma puutarha on vakio, ja hinnat ovat suhteessa tähän. Guadalmina Bajassa myytävän kaupunkitalon hinta on noin 4-500.000 €
fiSuomi