GM lakimiehet

GM-lakimiehet-Marbella-Avante

Golden Mile Asianajotoimisto on ollut laadukkaan oikeudellisen palvelun ja ammattitaidon tunnusmerkki - leimautunut sitoutumisesta asiakkaan tavoitteisiin. Tämä sitoutuminen on antanut sille mahdollisuuden tulla yhdeksi dynaamisimmista asianajotoimistoista Malagassa ja Marbellassa. Golden Mile Law Firmilla on korkea erikoistuminen ulkomaisiin investointeihin Espanjan markkinoilla ja myös apu Espanjassa olevien erityyppisten oleskelulupien saamiseksi. Kykymme innovoida, henkilökohtainen apu asiakkaillemme, syvällinen lain tuntemus ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ovat pylväitä, joissa lakiasiaintoimisto toimii, mikä tekee meistä referenssin Malagan ja Marbellan alueella. Tarjoamme palveluitamme espanjaksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Perez de Vargas

Pérez de Vargas Lawyersin tärkein voimavara on heidän inhimillinen pääoma. Laaja kokemuksemme oikeudellisesta neuvonnasta on seurausta neljän vuosikymmenen palveluksesta ja laajentuneesta kokemuksesta liike- ja taloussektorilla, jotka tulevat yrityksille annettavasta neuvonnasta näiden vuosien aikana. Tunnettujen ammattilaisten tiimimme asiantuntemus yhdessä heidän korkean pätevyytensä ja teknisen-juridisen koulutuksensa kanssa antaa meille mahdollisuuden saavuttaa korkeat laatustandardit korostamalla tältä osin kiinteistö- ja pankkilainsäädäntöä sekä ulkomaisia investointeja ja kaupunkilakia.

Tietojenkäsittelyjärjestelmämme mahdollistaa pääsyn yhteiseen lähteeseen, joka on kaikkien toimistomme ammattilaisten käytettävissä, mikä mahdollistaa aina kokemusten, strategioiden, ideoiden ja asiantuntemuksen vaihdon sekä kriteerien koordinoinnin Esteponan ja Marbellan toimistojen lakimiestemme välillä , erikoistunut eri lakialoille. Lakimiehemme pitävät läheistä ja henkilökohtaista suhdetta asiakkaisiinsa, antaen heille mahdollisuuden tulla perusteellisesti tuntemaan olosuhteitaan ja vaatimuksiaan sopeutuakseen tehokkaasti heidän tarpeisiinsa ja suojellakseen etujaan. Lisäksi päivitämme asiakkaan prosessin kaikissa vaiheissa jatkuvasti, jotta voimme pitää heidät jatkuvasti ja täydellisesti ajan tasalla ja kutsua heidät tekemään yhteistyötä tiimimme kanssa sopivimman strategian suunnittelussa. Loppujen lopuksi uskomme, että henkilökohtaisen lähestymistavan noudattaminen asiakkaan kanssa, jatkuvan viestinnän pitäminen ja vastaaminen välittömästi kaikkiin heidän kyselyihinsä ovat olennaisia kriteereitä palveluidemme tarjoamisessa.

fiSuomi