Myy kiinteistösi Espanjassa

Jos harkitset kiinteistön myyntiä Espanjassa, on otettava huomioon monia näkökohtia. Tästä osiosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot voidaksesi tehdä oikeita päätöksiä omaisuudestasi. Jos sinulla on kysyttävää, haluatko apua tai mielipidettä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin →

Ammattimainen valokuvaus

Numero yksi askel, kun luetamme sinulle myytävän kiinteistön. Kuvien on tuotava esiin omaisuutesi elementit olematta epärealistisia. Lisäksi jokaisen kuvan on kerrottava tarina - annettava koko kuva ja tehtävä vaikutelma. Normaalisti otamme 10-20 valokuvaa, enemmän kuin tarpeeksi kiinnostuksen herättämiseksi.

Kuvaus

Kuvaus, joka myy. Hyvä ja informatiivinen kuvaus palvelee useita tarkoituksia, jotka kaikki lisäävät mahdollisuuksia houkutella asiakkaita. Monilla kiinteistön ostajilla on vain vähän tietoa alueesta, kaupungistumisesta ja kaikista kiinteistön piilotetuista helmistä. Varmistamme, ettei mitään jätetä pois, ja lukija tuntee olevansa siellä itse.

Pohjapiirrustukset

Pohjapiirrokset ovat välttämättömiä monissa maissa, mutta Espanjassa se tarjoaa vain pienen osan myytävistä kiinteistöistä. Kun luetamme kiinteistön, luomme aina kiinteistön pohjapiirroksen. Potentiaaliselle asiakkaalle on välttämätöntä ymmärtää kiinteistösi ulkoasu ja mahdollisuudet.

Agenttiverkko

Jakelu virastoille on toinen keskeinen tekijä. Costa del Solin satamissa on lähes 1 000 yksittäistä edustajaa tai toimistoa - varmistamme, että jokainen tietää omaisuudestasi. Olemme osa useita eri virastoverkostoja, ja meillä on laaja sähköpostitietokanta.

Online-ilmoitukset

Osana yleistä mainostamme kiinteistösi näkyy useissa kansainvälisissä kiinteistöportaaleissa, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Lähetämme kiinteistösi myös tietokantamme yli 9 000 yksityisen ostajan ja sijoittajan kanssa

Pdf-esite

Esite pdf-muodossa niille, jotka haluavat tutustua kiinteistösi tarkemmin tai lähettää ystävälle. Esitteen voi ladata verkkosivustoltamme ja linkki online-katseluun voidaan jakaa. Luonnollisesti kuka tahansa voi tulostaa sen, ja se näyttää upealta!

3D-virtuaalikierros

Tarjotaan kiinnostuneille asiakkaille käydä omaisuutesi läpi - olematta siellä. Voi olla erittäin hyödyllinen erityisesti erityisominaisuuksien ja epätavallisen jakautuneiden ominaisuuksien suhteen. Tämä on valinnainen, jonka voimme lisätä listallesi.

Mainostehostus

Tehostaminen on mahdollisuus lisätä altistumistasi sosiaalisessa mediassa, Google Adwordsissa, suositelluissa kiinteistöportaaleissa jne. Tämä voi auttaa luomaan huomiota omaisuuteesi ja nopeuttamaan myyntiprosessia. Tämä on valinnainen lisä, jonka voimme lisätä listallesi pakettiin omaisuutesi mukaan.

Hanki korkein hinta omaisuudellesi

Kiinteistön myymisellä Espanjassa voi olla monia eri syitä, mutta vain yksi tavoite - maksimoida lopullinen myyntihinta. Tieto, oikea strategia ja oikeat toimet saavuttavat tämän, ja olemme ylpeitä voidessamme olla osa prosessia. Kun lähestymme uutta kiinteistöä, joka sisällytetään salkkuun, aloitamme aina markkina- ja kiinteistöanalyysillä. Tutkimme mitä aikaisemmin ja tällä hetkellä markkinoilla oli, mihin sitä myytiin ja kuinka suuri on alueen ja kiinteistötyypin kysyntä. Seuraava askel on käynti omaisuudessasi saadaksesi tuntuman ja käsityksen kiinteistöstä ja sen eduista. Kaiken kaikkiaan voimme ehdottaa, mikä olisi paras tapa myydä kiinteistösi ja mihin hintaan.

Yksi yhteyshenkilö

Kun ilmoitat kiinteistön kanssamme, olet aina tekemisissä saman henkilön kanssa, joka on vastuussa omaisuudestasi. Annamme sinulle välitöntä palautetta, yleiset kuukausittaiset seurannat ja varmistamme, että käsittelemme kaikki kyselyt nopeasti. Tämän seurauksena sinulle taataan myyntiprosessi ilman päänsärkyä, ongelmia tai stressiä.

Avaimet ja katselujärjestelyt

Jos asut itse omaisuudessasi, järjestämme aina mahdolliset näkymät kanssasi mahdollisimman paljon aikaa etukäteen. Otamme aina yhteyttä sinuun puhelimitse tai postitse tai muulla tavalla, josta olemme sopineet. Jos et asu kiinteistössä, on usein hyödyllistä jättää joukko avaimia meille. Neuvomme teitä ennen katselua ja pystymme järjestämään katselut viipymättä. Helppo katselu lisää aina mahdollisuutta myydä kiinteistö. Katsottuamme myytävän kiinteistön, annamme sinulle välitöntä palautetta.

Listalleottosopimus

- Lakisääteinen vaatimus myydä kiinteistö Espanjassa

Listautumissopimuksia on tyypillisesti kahta erilaista, yksinomainen ja ei-yksinomainen. Molemmat määrittelevät kiinteistösi myyntiehdot, mukaan lukien maksu toimistolle. Emme käytä vain mitään myynti-ei-palkkasopimuksia, ja sovitamme ehdot aina tilanteen mukaan.

Ei-yksinoikeussopimus on yleisin, ja sen avulla voit saada omaisuutesi myyntiin useiden toimistojen kanssa. Tämän seurauksena sinulla on enemmän toimistoja, jotka yrittävät myydä omaisuuttasi, koska niiden ei tarvitse jakaa listalleottopalkkiota muiden toimistojen kanssa. Samaan aikaan sinun on myös hallittava näkymiä, avaimia ja viestintää useiden eri toimistojen välillä. Kiinteistöstä riippuen ei-yksinomainen listalleottosopimus ei ole aina tehokkain tapa myydä kiinteistösi. Ei-yksinomaisen listalleottosopimuksen voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu ja se voidaan peruuttaa 14 päivän varoitusajalla.

Yksinoikeussopimus sitoutuu käyttämään vain yhtä toimistoa kiinteistösi myynnissä. Etuja on monia, ja usein suosituin ratkaisu ulkomaisten omistajien keskuudessa. Käsittelemme kaikki katselut, avaimet, palautteen ja katselujen valmistelut jne. Ja varmistamme ammattimaisen kiinteistöesityksen. Yksinoikeudellisen sopimuksen nojalla teemme yhteistyötä kaikkien muiden virastojen kanssa ja varmistamme, että toimitamme heille kaikki tarvittavat tiedot. Takaamme myös, että näytät omaisuuttasi milloin tahansa, milloin tahansa. Tämän seurauksena muut virastot tietävät, onko myös helppo järjestää katselu Avanten kanssa. Yksinoikeudellisen listalleottosopimuksen kesto on yleensä 3–12 kuukautta, ja se on usein rakennettu sellaiseksi, ettei myyntiä - ei palkkaa.

Kysymyksiä?

  FAQ - Myydä kiinteistö Espanjassa

  - Mitä asiakkaamme kysyvät meiltä eniten

  Kiinteistön myyntiin Espanjassa tarvitset asiakirjat, jotka osoittavat omaisuuden omistamisen. Tämä asiakirja ei ole yksinkertainen. Lisäksi kiinteistön myyntiin Espanjassa on pakollinen energiasertifikaatti. Energiasertifikaatti maksaa 1-200 €. Jos myyt toimistoa myydäksesi kiinteistösi Espanjassa, sinun on myös annettava voimassa oleva henkilötodistus (passi tai henkilötodistus) sekä uusin kuitti Ibi-, Basura- ja yhteisömaksuista.

  Kiinteistömarkkinat Costa del Solilla ja erityisesti Marbella ovat liikkeellä ympäri vuoden. Aina on ostajia, jotka haluavat löytää oikean myytävän kiinteistön. Jotkut jaksot ovat kuitenkin kiireisempiä kuin toiset, joten kiinteistön myyntiin Espanjassa ajoitus on välttämätöntä. Vuoden alusta tammikuu ja helmikuu ovat yleensä vuoden hitaimpia kuukausia. Ihmiset ovat toipumassa joulusta ja uudesta vuodesta, eikä sen seurauksena viettotunnelmissa. Maaliskuusta heinäkuuhun se on kiireinen, ja ostajilla on monia mahdollisuuksia vierailla Espanjassa lomalla. Heinäkuun, elokuun ja syyskuun loppu on yleensä liian kuuma, ja ostajat tulevat tänne rentoutumaan. Syyskuun lopusta joulukuuhun on taas kiireinen, ja meillä on paljon ostajia.

  Jos et ole paikalla Espanjassa, kun omaisuuttasi myydään, asianajaja voi hoitaa sen. Asianajajasi voi hoitaa koko myynnin notaarin allekirjoittamalla valtakirjalla. Tällä asetuksella voit myydä kiinteistön Espanjassa olematta maassa.

  Kiinteistön myyminen Espanjassa ei ole ongelma, jos asut ulkomailla. Sinun tarvitsee vain antaa asianajajallesi valtakirja (POA). Tämän jälkeen asianajajasi voi suorittaa kaikki kiinteistön myyntitavat. Jos haluat löytää hyvän lakimiehen, tutustu niihin, joita suosittelemme täällä.

  Maksettavia veroja on kahta tyyppiä, plusvalia ja myyntivoitot (CGT). Plusvalia on 2-4% vuodessa kiinteistön julkisesta arvosta. Myyntivoitot ovat välillä 19-23% voitosta, jonka olet hankkinut kiinteistön myynnistä

  Kiinteistön myyntikustannukset Espanjassa on jaettu kahteen osaan, myyntikustannuksiin ja veroihin. Myyntikustannukset ovat maksu toimistolle ja mahdollinen ylimääräinen markkinointi. Suurin osa Costa del Solin toimistoista veloittaa 4-6% lopullisesta ostohinnasta. Yhteistyö viraston kanssa antaa sinulle korkeamman hinnan omaisuudestasi yksityiseen myyntiin verrattuna. Tämän seurauksena kustannukset katetaan voitolla. Tarvitset myös voimassa olevan CEE Energy -sertifikaatin, joka maksaa 1-200 €. Veroja on kahta tyyppiä, plusvalia ja myyntivoitot (CGT). Plusvalia on 2-4% vuodessa kiinteistön julkisesta arvosta. Myyntivoitot ovat välillä 19-23% voitosta, jonka olet hankkinut kiinteistön myynnistä.

  Keskimääräinen kiinteistön myyntiin kuluva aika Espanjassa riippuu monista tekijöistä. Kiinteistön tyyppi, sijainti ja hintapiste. Suurin osa markkinoista koostuu 150 000-500 000 euron huoneistoista. Tämän seurauksena nämä kiinteistöt myydään usein keskimääräistä nopeammin. Mitä kalliimpi, suurempi ja erikoisempi kiinteistö on, sitä kauemmin sen myynti voi viedä. Joissakin paikoissa voi olla useita kertoja enemmän katselukertoja kuin keskimäärin, esimerkiksi rantahotellissa. Viimeinen tekijä on hinta, avainelementti. Jos hinta on liian korkea, majoituspaikka ei kiinnosta kiinnostusta. Tämän seurauksena se voi olla markkinoilla vuosia. Oikein hinnoitellun kiinteistön keskimääräiset myyntiajat ovat:

  • 100.000-500.000 1-4 kuukautta
  • 500.000-2.000.000 2-6 kuukautta
  • 2.000.000+ 4-12 kuukautta

  Jos haluat myydä kiinteistön Espanjassa yksityisesti, se vie jonkin aikaa, vaivaa ja tietoa markkinoista. Joillekin kiinteistönomistajille tämä on toteutettavissa oleva tapa, joka on joskus hyvä päätös. Useimmissa tapauksissa kiinteistö ei kuitenkaan saavuta samaa myyntihintaa kuin jos se myydään toimiston välityksellä. Koska Costa del Solin kiinteistöjen ostajat tulevat kaikkialta maailmasta, voi olla vaikea tavoittaa heitä. Tämän seurauksena kiinteistösi on kiinnostunut vähemmän ihmisiä, ja saavutettu hinta on alhaisempi. Olemme aina iloisia voidessamme antaa sinulle käsityksen siitä, mitä arvoa voisit odottaa, jos myisit meille.

  fiSuomi