Kiinteistöt myytävänä Costa del Solilla

Kiinteistöt myytävänä Marbellassa, Espanjassa

Marbella on tunnetuin kaupunki Costa del Solilla 70-luvulta lähtien, ja se on edelleen matkailun, investointien ja ulkomaalaisten magneetti. Marbellan kunta kattaa erittäin suuren alueen, jossa on monia pienempiä kaupunkeja, kuten Nueva AndalusiaSan PedroLa Quinta ja paljon muuta. Jos etsit kiinteistöä myytävänä Marbellassa, olet hemmoteltu valinnanvaraa varten. Viimeisen 40 vuoden aikana kaikenlaisia huviloita, rivitaloja ja huoneistoja on rakennettu jatkuvasti uudisrakentamista kaikissa hintaluokissa. Kaupungin keskustassa suurin osa väestöstä on espanjalaista alkuperää, ja suurin osa myytävistä kiinteistöistä on tyypillistä espanjalaista standardia. Pieni alue, jossa on huviloita, on myös keskustan laitamilla. Hinnat ovat alueen keskimääräisiä, lukuun ottamatta rannalla myytäviä huoneistoja, jotka ovat hieman keskimääräistä korkeammat.

Siirtyminen Marbellan keskustasta kohti Kultainen mailia, hinnat nousevat, ja monissa tapauksissa niin ovat myös rakentamisen ominaisuudet. Marbellalla on paljon tarjottavaa kulttuurisesti, gastronomisesti ja yöelämästä! Joka vuosi Marbella isännöi upeaa  musiikkifestivaali Starlite vuoren juurella kaupungin takana ylellisen Sierra Blanca -asuinalueen vieressä. Keskustassa on myös mahdollisesti vierailla upeassa viehättävässä vanha osa Marbellaa. Tunnelma täällä voi saada sinut unohtamaan, että olet yhdessä suosituimmista Euroopan lomakohteista. Hallinnolliset kysymykset, rakennuslupien peruuttaminen ja oikeudelliset ongelmat olivat syy siihen, että Marbellassa myönnettiin vain vähän rakennuslupia vuosina 2004–2015. Tämän vuoksi alueella on hyvin vähän uutta rakennusta.

 

Asuntoja myytävänä Marbellassa, Espanjassa

Asunnon ostaminen Marbellassa on usein erittäin hyvä sijoitus, koska kunnostettujen huoneistojen kysyntä on erittäin korkea. Kansainvälinen maine pitää hinnat korkealla ja vakaalla tasolla. Jos haluat löytää myytävän asunnon, on tärkeää tehdä vähän tutkimusta alueista. Yhteistyö ammattitaitoisen edustajan kanssa mahdollisten sudenkuoppien välttämiseksi on aina etu.

Marbellassa myytävät kiinteistöt vaihtelevat paljon hinnan, laadun ja sijainnin suhteen. Keskustassa myytävien huoneistojen hinta on yleensä 250 000 - 600 000 € 2 tai 3 makuuhuoneen huoneistosta. Mitä lähemmäksi Kultaista mailia ja rantaa, sitä korkeammat hinnat nousevat. Kallein on Puente Romano ja Sierra Blanca. 2 makuuhuoneen huoneisto alkaa noin 700.000 €, ja myytävän suuren 3-4 makuuhuoneen huoneiston, josta on panoraamanäkymät, hinta on noin 1.500.000 - 3.000.000 €. Suurin osa Marbellan monista myytävistä huoneistoista maksaa 400.000 € - 1.000.000 €.

Kiinteistön ostaminen Espanjassa

Kiinteistön ostaminen Espanjassa on alku suurelle seikkailulle, joka on täynnä jännitystä. Ensimmäinen askel, josta sinun on päätettävä, on budjettisi. Kun ostat kiinteistöä Espanjassa, ostokustannukset ovat noin 13-14% (katso tämän artikkelin alaosaa). Ostokustannukset ovat erityisen tärkeitä, jos rahoitat ostostasi. Espanjan pankit rahoittavat enintään 80% kiinteistön hinnasta ilman kuluja. Jos tarvitset lisää neuvoja rahoituksesta, teemme yhteistyötä useiden pankkien ja rahoitusvälittäjien kanssa ja autamme mielellämme.

Kun etsit myytävänä olevaa kiinteistöä, pidä mielessä, että meillä on pääsy kaikkiin myytäviin kohteisiin. Osittain verkostojen kautta, joihin olemme osa, ja osittain hyvien suhteidemme ansiosta muihin virastoihin. Tämän seurauksena sinun ei tarvitse ottaa mukaan monia erilaisia virastoja tai agentteja, vaan vain yksi tai kaksi. Tässä oppaassa kuvataan kiinteistön ostoprosessi Espanjassa ja selitetään eri vaiheet. Jos haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Voit kirjoittaa live-chatiin, lähetä meille sähköpostiatai soita meille

Lue koko opas kiinteistöjen ostamisesta Espanjassa täältä.

fiSuomi