Tunnelma Andrea Böckiltä

tunnelma-koti-suunnittelu-avante

Yli 15 vuoden kokemus ja menestys kilpailukykyisillä ja innovaatiovetoisilla markkinoilla ovat auttaneet meitä kasvamaan ja saaneet meidät todella uskomaan, että kiinteistön suunnittelu on enemmän kuin vain tilan täyttäminen kauniilla huonekaluilla ja mukavilla lisävarusteilla, mutta jokainen talo tekee todellisen asunnon Sisään luodaksemme kiinteistön, josta asiakkaamme haaveilevat ja haluavat, on ensiarvoisen tärkeää kehittää ja tutkia makuja, mieltymyksiä ja toiminnallisia vaatimuksia. Tavoitteemme on kokonaisvaltainen lähestymistapa älykkäästi, avaruuden hyödyntäminen, haastavien alueiden käsitteleminen taitavasti ja ratkaisujen toteuttaminen tahraton laatu ja käsityötaito. Lisäksi verkostoitumme vain ammattitaitoisten ammattilaisten kanssa ja valitsemme huolellisesti toimittajat ja alihankkijat, jotka tarjoavat vankan ja luotettavan alustan työskentelyyn.

Pedro Peñan sisustus

pedro-pena-avantePedro Peñan yritys on saanut huomionsa yksityiskohtiin ja olemukseen luoden perinnön, joka ulottuu yli 40 vuoden työhön. Yritysfilosofiamme rakennettiin keinoksi ymmärtää Välimeren nykykulttuuria, josta tuli referenssi Marbellan sisustukselle ja kansainväliselle panoraamalle.

Palvelemme jokaisessa projektissa asiakkaan ja avaruuden välisestä suhteesta johtuvia erityistarpeita, jotka vaativat molemminpuolisesti ratkaisuja, jotka ratkaisemme aineellisilla eleillä ja huippuosaamisen kohteilla. Aivan kuten kuvakokoelman luomisessa, otamme kaikki mahdolliset mallit väripalettina ikään kuin maalaisivat maiseman. Tyydyttämään asiakkaidemme tarvetta huippuosaamiseen valitsemme parhaat materiaalit etsimällä kaikkialta maailmasta ja etsimään hienoimmat suunnittelutrendit sekä sisustuksessa että taiteessa. Ammatillisen uramme aikana olemme etsineet väsymättä uusimpia trendejä, jotka resonoivat kielellämme. Joten voimme vaatia hallintaa hallitessamme monia työkaluja, joilla hioa veneet, rakentamalla kukin projekti maksimaalisesta potentiaalistaan. Pyrimme myös parantamaan luovaa prosessia lisäämällä uusimmat ja innovatiivisimmat tekniikat. Tälle yritykselle on äärimmäisen tärkeää sisällyttää uusimmat 3D-visualisointityökalut, jotta asiakkaan kanssa tapahtuu sujuva kaksisuuntainen viestintä. Nykyään sisustussuunnitteluprojektit hyötyvät äärettömistä vivahteista, joita tarjotaan 3D-näytöllä, vaikka jokainen projekti päättyy perinteiseen eleeseen, jossa Pedro Peña itse pitää istunnon kyseisessä tilassa todistamaan sen asuttavuuden.

Marbellan sisätilat

marbella-sisustus-avanteTäällä Marbella Interiorsissa liiketoimintamme on yksinkertaista - Tarjoamme korkealaatuisia, yksilöllisiä huonekaluja ja kohtuuhintaisia, ylellisiä huonekalupaketteja kodinomistajille täällä Costa del Solissa. Talosuunnittelijamme tiimillä on vuosikymmenien kokemus kauniin kodin luomisesta. Tarjoamme suunnittelijahenkistä palvelua, mutta ilman suunnittelijahintoja. Otamme päänsärky pois kodin sisustamisesta. Pystymme hallitsemaan kaiken, huolehtimalla toimituksesta, asennuksesta ja kaikista mahdollisista yksityiskohdista aina veitsiin ja haarukoihin asti! Paketit alkaen vain 10,995 eurosta tarjoamme markkinoiden tehokkaimman ja edullisimman luksushuonekaluvaihtoehdon.

Continental Design Group

Manner-suunnittelu-avanteCD Interior on yritys, jolla on monen vuoden kokemus sisustussuunnittelusta. Halusitpa vain kalustaa omaisuutesi tai huolehtia kokonaan vanhentuneesta olohuoneesta, kylpyhuoneesta, keittiöstä jne., Me CD Interiorilla voimme auttaa sinua kaikentyyppisissä suunnitteluratkaisuissa. Olemme asiantuntijoita asiakkaidemme "kuuntelemisessa" ja käytämme taitojamme luoda yksilöllinen projekti, jolla on erilaiset tyylit, makut ja kaikenlaiset kiinteistöt. Suunnittelijoiden ja projektipäälliköiden asiantuntijatiimimme esittelee sinulle yksityiskohtaisia esityksiä, lainauksia ja 3D-kuvia, joten lopputuloksena ei ole epäilystäkään.

Acoola Living

Yhdistämällä ulkotilat sisätilojen sisätiloihin

Suunnittelemme kotisi sielulla, upea ainutlaatuinen ja ajaton muotoilu, joka on luotu lisäämällä puuta ja luonnontuotteita yhdistettynä oikeisiin huonekaluihin, koristeisiin, sävyihin, valoihin ja paljon vihreää. Yksityiskohdat eivät ole yksityiskohtia, ne tekevät suunnittelusta. Erilaisten tyynyjen, puffien, ruudujen ja mattojen sekoitus luo lämpimän böömiläisen elämäntavan.

Puhelin +34 951 569 655

Mail  [email protected]

Verkko acoola.eu

Parvi & Roomers

LOFT & ROOMERS on ennakoiva, jännittävä ja inspiroiva huonekaluliike, joka seuraa viimeisimpiä suuntauksia. Tarjoamme yhdessä henkilöstömme jäsenten kanssa parhaan huonekalumyyntipalvelun Espanjassa, ja toimitamme asiakkaillemme parhaita tuotteita edullisempaan tulokseen "Pohjoismainen asuminen vähemmän".
Nimemme on myös sopiva kuvaus tuotevalikoimastamme. “LOFT” tarkoittaa yksinkertaista ja minimalistista tyyliä. “ROOMERS” tarkoittaa eleganssia, maaseudun asumista, viihtyisyyttä ja lämpöä. Anna unelmiesi toteutua LOFT & ROOMERS -palvelun kanssa. Tuomme sinulle pohjoismaista asumista vähemmän.

fiSuomi