Katso ja kosketa / Bang & Olufsen

See & Touch on vastaus nykyaikaisen kodin uudelle trendille, jossa on korkeammat katot, avoimet tilat, uudet rakennusmateriaalit ja kodinomistajat, jotka odottavat parasta viihdettä kotona, äänivideota, tietoliikennettä, valaistusta, turvallisuutta ja automaatiota. See & Touch suunnittelee ja asentaa henkilökohtaisimmat liitetyt ratkaisut. Ratkaisut, joita voidaan hallita tabletin, älypuhelimen tai ohjauspaneelin kautta.

Kerro meille itsestäsi ja elämäntavastasi, ja luova ja kokenut insinöörien, valosuunnittelijoiden ja sähköasentajien tiimi tarjoaa kaikki vaihtoehdot riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni projekti on.

Palveluvalikoimamme ulottuu alkuperäisestä suunnittelusta, sivuston hallinnasta omalla asentajalla, omien asiantuntijoidemme suorittamaan täydelliseen hallintaan ja asentamiseen.

Katso meidät ja kokeile uusimpia tuotteita!

Bang & Olufsen Marbellan alueena See & Touch -näyttelyhuone sijaitsee Puerto Banusin sisäänkäynnin yhteydessä Bang & Olufsen -kaupassa. Tule leikkimään edustamiemme tuotteiden kanssa. Ne ovat ääni- ja visuaalisen nautinnon eturintamassa ja ne on kehitetty saumattomaan integrointiin mihin tahansa sisä- tai ulkotilaan ilman suorituskyvyn tinkimistä. 400m2 täynnä uusia ja tunnekokemuksia. Bang & Olufsen Marbella aloitti matkansa Bang & Olufsen -jakelijana Costa Del Solilla (Espanja) vuonna 1988 asentamalla ensimmäisen integroidun monihuoneisen audio-video-beolink-järjestelmän. tuotemerkit, älykkäiden kodin järjestelmien suunnittelu ja asentaminen, yksityiset kotiteatterit vuodesta 1991 lähtien ja siirtyminen kodin automaatioon, valosuunnitteluun ja sävyihin

fiSuomi