Uusi kehitys ja suunnitelmien ulkopuoliset kiinteistöt

Uusi kehitys Costa del Solilla kattaa pääasiassa suuret tai pienet huoneistokompleksit ja pienet huvilakompleksit. Se voi olla projektivaiheessa, rakenteilla tai vasta valmis. Suunnitelman ulkopuolella olevat huvilat ovat yksi tai useampi huvila. Etelä-Espanjassa on erittäin positiivinen vaihe, jossa matkailun ja kiinteistöjen hinnat nousevat sekä vuosina 2017 että 2019. Tämän seurauksena Costa del Solilla on paljon uusia tapahtumia ja paljon seurattavaa. Kiinteistön ostajana tämä on ylellinen tilanne, jossa on paljon erilaisia uusia kehitysvaihtoehtoja. Luonnollisesti on myytävänä myös laaja valikoima suunnitelmattomia huviloita, jotka on räätälöity sinulle. Vaikka suunnittelemattoman huvilan tai uuden rakennuksen asunnon ostoprosessi on samanlainen, on joitain tärkeitä eroja.

Projektivaihe

Ensimmäinen vaihe ja se, missä joko henkilö, yritys, kehittäjä tai ryhmä kehittää projektin. Usein on maanomistaja, arkkitehti, rakentaja ja joskus kauppaedustaja. Kaikki roolit voivat olla samassa kokonaisuudessa, mikä nähdään usein pienemmissä projekteissa. Huvilaprojektin tai uuden rakennuksen sisäisen toiminnan jäsentämiseen on rajattomat mahdollisuudet. Tämän seurauksena on tärkeää, että on selvää, kenellä on vastuu mistä.

Rahoitus

Pankki tai sijoittaja on yleensä mukana kiinteistöhankkeen varainhoidossa. Joillakin hankkeilla on riittävä rahoitus, mikä mahdollistaa projektin etenemisen myynnistä riippumatta. Suurimman osan uusista rakennuksista ja suunnitelmien ulkopuolisista kohteista myynti on kuitenkin aloitettava. Yksittäisten huviloiden rakentaminen alkaa usein, kun ostajaa on käsillä. Noin 50% huvilahanketta aloitetaan rakentamisesta ostajasta riippumatta. Asuntojen ja rivitalojen uudet rakennukset luottavat usein pankkirahoitukseen. Tyypillinen asennus on kehittäjä, joka antaa jonkin verran takuuta, ja juoni. Sitten pankki rahoittaa projektin, kun käytettävissä olevista huoneistoista on myyty 50%. Tämän tyyppisessä rahoituksessa pankki ei riski rahoittaa projektia, jota ei voida myydä.

Maksu ja aikataulu

Suuri etu projektiin tai johonkin rakenteilla olevaan sijoittamiseen on joustavat maksuehdot. Sekä pienten että suurten projektien normien mukaan maksut voivat seurata rakentamista. Uutta kehitystä varten varausmaksu on usein 6-10 000 €, mutta ylellisissä projekteissa se voi olla korkeampi. Kun varaussopimus on voimassa, asianajajasi tekee huolellisuuden ja käy läpi PPC-sopimuksen. PPC tarkoittaa yksityistä ostosopimusta, ja se sisältää kaikki kiinteistön ostoa koskevat ehdot. PPC allekirjoitetaan 30 päivän kuluessa, ja se sisältää lisämaksun 10-30% välillä ostohinnasta. Jäljelle jäävä saldo maksetaan joko kuukausittain, virstanpylväiden mukaan tai valmistuessaan. Huvilan rakentaminen kestää noin 12 kuukautta. Huoneistokompleksin valmistuminen kestää 18–24 kuukautta.

Toimitus ja valmistuminen

Rakentamisen valmistuttua uusi kiinteistö tarvitsee useita lisenssejä, ennen kuin se on sinun. Kehittäjän on julistettava rakennus virallisesti valmiiksi lopullisella obra-lisenssillä. Tätä varten kehittäjän on toimitettava erilaisia teknisiä asiakirjoja, mukaan lukien vakuutustodistus. Kaikilla uusilla rakennuksilla Espanjassa on 10 vuoden takuu rakennusvirheiltä. Toinen tarvittava lisenssi on ”ensimmäinen ammattilupa” (license de primera ammatti). Tämä lisenssi vahvistaa, että kiinteistö noudattaa kansallisia ja EU-säädöksiä ja sopii asumiseen. Lisäksi tarkastetaan neliömetrit ja tekniset asennukset. Kun kaksi lisenssiä on voimassa, seuraava askel on allekirjoittaa asiakirja notaarissa ja sinusta tulee omistaja.

Takuut ja riski uuden kehityksen tai suunnitelman ulkopuolisen ostamisesta

Uudet kiinteistöhankkeet Costa del Solissa ovat turvallinen ja suhteellisen riskitön kokemus. Uudet projektit noudattavat täysin nykyaikaisia eurooppalaisia standardeja kuluttajien turvallisuuden suhteen. Asiakasmaksut menevät aina suoraan talletustilille tai sidotaan pankkitakaukseen. PPC-sopimukset ovat myös hyvin yksityiskohtaisia ja niillä pyritään poistamaan epävarmuustekijät. Pankit hävisivät suuresti opportunistisesta kiinteistökehityksestä jo 2000-luvun alussa. Tämän seurauksena he tukevat vain realistisia ja järkeviä projekteja ja panevat täytäntöön asiakkaiden takuita. Viimeisten 10 vuoden aikana ei ole ollut kiinteistöhankkeita, jotka olisivat johtaneet asiakkaan menettämään sijoituksensa.

Edut uuden kehityksen tai suunnitelman ulkopuolisen ostamisessa

Asunnon tai huvilan ostamisella suunnitelman ulkopuolella tai alkuvaiheessa on monia etuja. Merkittävin etu on alhaisempi hinta avaimenvalmis omaisuuteen verrattuna. Kiinteistön arvo on suurempi kuin valmis tuote, koska monet kiinteistön ostajat etsivät avainkelpoista kiinteistöä. Lisäksi markkinoilla on useimpien vuosien aikana yleinen hintojen nousu, keskimäärin 2-3% vuodessa. Lopuksi, uuden kehityksen kehittäjät nostavat hintaa usein jokaisen vaiheen vapautuessa, keskimäärin 3-7%. Kaiken kaikkiaan kiinteistön arvon nousu tekee siitä erittäin houkuttelevan kiinteistön ostamisen suunnitelman ulkopuolella. Kokemuksen perusteella on turvallista sanoa, että myytävien huvilojen keskimääräinen hinnankorotus on välillä 15-25%.

Uudisrakennusten huoneistoissa vastaava nousu on 15-35%. Toinen tulos ensimmäisten ostajien joukossa on kyky valita paras sijainti ja näkymät. Uusien rakennusten kattohuoneistot myyvät nopeasti korkean kysynnän seurauksena. Edellä kuvattu rahoitusnäkökulma tekee ostosta myös houkuttelevamman erittäin joustavilla maksuilla. Oikeiden ohjeiden ja neuvojen avulla asiakkaamme eivät koskaan kadu suunnitelman ulkopuolista sijoitustaan.

Uusi kehitys Esteponassa

Estepona on kehittyvä kaupunki, jossa on käynnissä paljon uutta kehitystä. Uusi rakennus on pääosin huoneistokomplekseja, jotka sijaitsevat ympäri keskustaa ja ympäröivää aluetta. Kaupungin keskustassa on myytävänä enimmäkseen taloudellisia huoneistoja, hintaluokassa 150-500.000 €. Esteponasta itään on rakenteilla useita uusia luksuskehityksiä, 500 000 - 2 500 000 €. Keskustan pohjoispuolella on tarjolla laaja valikoima huoneistoja, joiden hinnat ovat 150.000-4.000.000 €. Esteponalla ei ole mitään ongelmia kaupunkisuunnittelun kanssa. Esteponan kunta ulottuu Casaresista aina San Pedro de Alcantaraan. Tällä hetkellä käynnissä olevat uudet kehityssuunnat ovat:

Reuna

Ylelliset rantahuoneistot Esteponan satamasta itään. Edge tunnetaan upeasta suunnittelusta, jonka innoittamana ovat modernit superjahdit. Kaikissa näissä myytävissä huoneistoissa käytetään huijauslinjoja ja luonnonmateriaaleja. Lohkot on jaettu spiraalimuodossa, mikä maksimoi jokaisen myytävän asunnon merinäköalan. Edge lanseerattiin vuonna 2016, ja se on avainkelpoinen vuoden 2019 lopussa. Alkuperäiset hinnat olivat alkaen 400 000 €, ja kalleimpien kattohuoneistojen korkein hinta oli 2 000 000 €. Edge on suuri menestys, ja se tarjoaa hyvin ainutlaatuisen tuotteen. Edge tarjoaa vielä ostettavia huoneistoja

Saari

Ylelliset kaupunkitalot upealla rantapaikalla. Muutaman minuutin päässä Esteponan satamasta, ja suoraan ulos leveälle hiekkarannalle. Saaren kaupunkitalot ovat 3 tai 4 makuuhuonetta, ja ne on suunniteltu modernilla mutta lämpimällä arkkitehtuurilla. Jokainen talo on kooltaan 150-250 m2, ja niissä on pieni puutarha, ja joistakin on myös merinäköala. Saari aloitti toimintansa vuonna 2017 ja sen odotetaan valmistuvan avainvalmiina vuonna 2019.

Emare

Emare on pieni luksuskohde kaupungin pohjoispuolella, New Golden Mile -kadulla. Vain 16 rantahuoneistoa, joista on uskomaton merinäköala, muodostavat Emaren. Myytävät huoneistot ovat 3-5 makuuhuonetta ja vähintään 120 m². Huomiota yksityiskohtiin ja materiaalien laatuun on korkeimmalla tasolla. Emaren huoneistojen omistajat voivat nauttia uima-altaasta ja kylpylästä, kuntosalista ja ainutlaatuisesta eturannan sijainnista. Emare aloitti toimintansa vuonna 2018 ja on avainkelpoinen vuoden 2019 lopulla.

Las Olas

Las Olas on pieni ja putiikkikeskus, joka sijaitsee muutaman minuutin päässä Esteponan kaupungista itään. Nykyaikaiseen tyyliin suunniteltu ja valkoisilla ja beigeillä pinnoilla varustettu Las Olas sopii täydellisesti ympäristöönsä. Vain 54 huoneistoa muodostaa tämän uuden rakennuksen, josta on upeat näkymät, tilavat huoneet ja avokeittiö. Hinnat vaihtelevat 250.000-400.000 €, ja huoneistot myydään nopeasti. Vuoden 2018 alussa lanseerattu Las Olas on valmis uusille omistajilleen loppuvuodesta 2019.

Mirador de Esteponan golfkenttä

Ylellinen ja moderni kehitys, hyvin lähellä Estepona Golfin golfkenttää. Myytävät huoneistot ja kattohuoneistot hyötyvät panoraamanäkymistä sekä golfiin että merelle. Tunnetun kehittäjän alkuperä on laadukas ja materiaalit huolella valittu. Suurin osa myytävistä huoneistoista nauttii suurista terasseista, ja lounaissuunta maksimoi auringon määrän. Mirador de Estepona Golfin omistajat voivat nauttia suuresta uima-altaasta ja erillisestä lastenaltaasta aurinkoa nauttien. Tämän uuden rakennuksen huoneistot tarjoavat sekä katettuja että maanalaisia pysäköintipaikkoja. Vuonna 2018 lanseerattu Mirador de Estepona Golf on valmis uusille talon omistajilleen vuonna 2020.

Näkymä Estepona

Näkymä on pieni luksushuviloiden erillisalue, josta on uskomattomat panoraamanäkymät vuorille ja merelle. Pienen vuoren harjanteen huipulla sijaitseva yksityisyys on huipulla ja silti vain muutaman minuutin alas rannikolle. Tämän uudisrakennuksen huviloissa on 3 tai 4 makuuhuonetta ja suuret noin 1 000 m²: n tontit. Tämä uusi huvilaprojekti rakennetaan Selwon kukkuloille, aivan Selwo Safari -puiston yläpuolelle. Laadukkaat materiaalit, avokeittiöt ja moderni arkkitehtuuri ovat yksi syy uuden kehityksen onnistumiseen. Vuonna 2019 perustetut The View -huvilat ovat valmiita uusille omistajille vuoden 2020 lopulla.

Uusi kehitys Marbellassa

Vuonna 2018 Marbellan kaupunki on myöntänyt rakennusluvan monille uusille rakennuksille monien vuosien pysähtyneenä. Viime vuosikymmenien Marbellan voimakkaan kehityksen seurauksena hyviä tontteja on rajoitetusti tilaa uudelle kehitykselle. Rakenteilla olevat ovat erittäin houkuttelevia, ja hinnat ovat usein ylemmässä sulussa. Alla on Marbellan suosituimpien uudisrakennusten top 5, parhaillaan rakenteilla.

La Meridiana Suites

La Meridiana Suites on valikoima ylellisiä huoneistoja aidatulla alueella The Golden Mile -kadulla. Tämän uuden rakennuksen huoneistot ovat erittäin tilavia ja niissä on ylellisiä materiaaleja ja ratkaisuja kaikkialla. La Meridiana -sviittien kaupungistuminen tarjoaa sekä spa-, kuntosali- että concierge-palvelun ja luonnollisesti 24h-vartioinnin. Huoneistoissa on 2-4 makuuhuonetta ja kattohuoneistoissa, joissa on oma kattouima-allas. Tämä uusi rakennus sijaitsee lähellä etäisyyttä kuuluisalle Puente Romanon hotellille ja The Golden Mile -kadulle. Vuonna 2018 perustettu La Meridiana Suites on valmis uusille omistajilleen loppuvuodesta 2019.

Yhdeksän lionia

Nueva Andalucian kukkuloilla rakennetaan uutta rakennusta Nine Lions. Erittäin suuret huoneistot 2-5 makuuhuoneesta, mukaan lukien 250 m² kattohuoneistot, joista on upeat panoraamanäkymät. Jaettu 9 kortteliin, jokainen huoneisto on hyvin yksityinen ja runsaasti terassia. Yhdeksän lionin materiaalit ovat kaikkialla korkealaatuisia, ja jakelu on modernia ja tilavaa. Loistava vaihtoehto ostaa uusi asunto viehättävältä alueelta. Vuonna 2018 käynnistetty uusi kehitys on valmis omistajilleen vuoden 2019 aikana.

Palo Alto

Vuorilla aivan Marbellan yläpuolella on rakenteilla Palo Alton ylellinen uudisrakennus. Moderni ja kevyt arkkitehtuuri yhdistettynä rehevään ympäristöön ovat tehneet tästä uudesta kehityksestä välittömän menestyksen. Useimmat huoneistot nauttivat panoraamanäkymistä sekä vuorille että merelle ja Marbellan yli. Palo Alto tarjoaa laajan valikoiman huoneistoja 70 m²: stä, 2 makuuhuoneen huoneistosta 5 makuuhuoneen kattohuoneistoihin, joiden pinta-ala on yli 250 m². Hinnat alkavat noin 400.000 €, ja rakentaminen aloitettiin vuonna 2018, ja ensimmäiset huoneistot ovat valmiita vuoden 2020 aikana.

fiSuomi