Atmosfære af Andrea Böck

atmosfære-hjem-design-avante

Over 15 års erfaring og succes på et konkurrencepræget og innovationsdrevet marked har hjulpet os med at vokse og få os til at tro på, at design af en ejendom er mere end bare at fylde et rum med smukke møbler og flot tilbehør, men at gøre hvert hus til et rigtigt hjem at bo i. For at skabe den ejendom, som vores kunder drømmer om og ønsker, er det afgørende at udvikle og udforske smag, præferencer og funktionelle krav. Intelligent brug af plads, smart håndtering af udfordrende områder og implementering af løsninger med pletfri kvalitet og håndværk er den holistiske tilgang, vi følger. Desuden arbejder vi udelukkende med højt kvalificerede fagfolk og vælger omhyggeligt leverandører og underleverandører, hvilket giver en solid og pålidelig platform at arbejde fra.

Pedro Peña Indretningsdesign

pedro-pena-avantePedro Peñas firma er blevet anerkendt for sin opmærksomhed på detaljer og essens og skabte en arv, der spænder over mere end fyrre års arbejde. Vores virksomhedsfilosofi blev bygget som en måde at forstå moderne middelhavskultur på, og blev til interiørdesignet i Marbella og i det internationale panorama en reference.

I hvert projekt tjener vi de særlige behov, der stammer fra forholdet mellem klient og rum, som gensidigt kræver løsninger, som vi løser med materielle bevægelser og genstande. Ligesom ved oprettelsen af en billedkomposition tager vi alle mulige designs som en farvepalet, som om vi maler et landskab. For at tilfredsstille vores kunders behov for ekspertise vælger vi de bedste materialer, der søger over hele verden for at finde de mest udsøgte designtendenser, både inden for dekoration og kunst. Gennem vores professionelle karriere har vi søgt utrætteligt for at finde de nyeste tendenser, der resonerer på vores sprog. Og så kan vi kræve mestring, når vi bruger de mange værktøjer til at finpudse vores håndværk og bygge hvert projekt ud af sit maksimale potentiale. Vi stræber også efter at forbedre vores kreative proces ved at tilføje de nyeste og mest innovative teknikker. For dette firma er det yderst vigtigt at inkorporere de nyeste 3D-visualiseringsværktøjer, så der er en flydende tovejskommunikation med klienten. I dag drager interiørdesignprojekter fordel af de uendelige nuancer, der leveres med 3D-skærm, selvom hvert projekt afsluttes med en traditionel gestus, hvor Pedro Peña selv sidder i det rum for at certificere dets beboelighed.

Marbella Interiors

marbella-interiør-avanteHer hos Marbella Interiors er vores forretning enkel - Vi leverer personaliserede møbelordninger af høj kvalitet og luksuriøse møbelpakker til overkommelige priser til husejere her på Costa del Sol. Vores team af interne designere har årtiers erfaring med at skabe smukke hjem. Vi tilbyder en designerinspireret service, men uden designerpriserne. Vi tager hovedpinen ud af at møblere dit hjem. Vi kan klare alt, ved at tage os af levering, installation og alle mulige detaljer helt ned til knive og gafler! Med pakker, der starter fra kun 10,995 €, leverer vi markedets mest effektive og bedst prissatte luksusindretning.

Continental Design Group

Kontinentalt-design-avanteCD Interior er et firma med mange års erfaring inden for interiørdesign. Uanset om du bare vil møblere din ejendom eller gennemgå den forældede stue, badeværelse, køkken osv., Vil vi hos CD Interior være i stand til at hjælpe dig med enhver form for designløsning. Vi er eksperter i at "lytte" til vores kunder ved hjælp af vores færdigheder til at skabe et individuelt projekt med forskellige stilarter, smag og for alle typer fast ejendom. Vores ekspert team af designere og projektledere vil præsentere dig for detaljerede præsentationer, citater og 3D-billeder, så der er ingen tvivl om, hvad du kan forvente som slutresultatet.

Acoola Living

Blanding af udendørsarealer med indendørs boligarealer

Vi styler dit hjem med sjæl, et vidunderligt unikt og tidløst design skabt ved at tilføje træ og naturlige produkter i kombination med de rigtige møbler, dekoration, nuancer, lys og masser af grønt. Detaljerne er ikke detaljerne, de laver designet. En blanding af forskellige puder, puffer, plaider og tæpper skaber en varm boheme livsstil.

Loft & Roomers

LOFT & ROOMERS er en proaktiv, spændende og inspirerende møbelbutik, der holder trit med de nyeste trends. Sammen med vores medarbejdere leverer vi den bedste møbelsalgsservice i Spanien og via vores udbetaling, ”Nordic living for less”, leverer vi vores kunder de bedste produkter til en bedre pris.
Vores navn er også en passende beskrivelse af vores produktsortiment. "LOFT" står for den enkle og minimalistiske stil. "ROOMERS" står for elegance, levende landdistrikter, hygge og varme. Tillad dine drømme at materialisere sig med LOFT & ROOMERS. Vi giver dig nordisk ophold for mindre.

da_DKDansk