Køb af en investeringsejendom i Spanien

Investeringsejendomme er en fantastisk måde at levere indtægter på, spare penge eller forberede sig på pensionen. En stor del af ejendommene til salg i Marbella og Costa del Sol er egnede til dette. Men med et meget aktivt marked er der mange ting at passe på for at få de bedste tilbud. Vi har stor erfaring med emnet og deler det gerne med vores kunder. Der er flere forskellige typer investeringsejendomme, og det er vigtigt at kende forskellene. Hver type passer til forskellige ambitioner, krav og risici, og derfor er professionel rådgivning gavnlig. Du er altid velkommen til Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende investering!

 

Investeringsejendomme til udlejning

Den mest almindelige form for investeringsejendom er et hus, en villa eller en lejlighed, der købes med det formål at leje den ud på kort eller lang sigt. En lejeejendom genererer både en månedlig eller sæsonbestemt lejeindtægt samt kapitalgevinst. Hvis der opnås pant, kan ejeren også få skattefordele. Ejendommens egenskaber er vigtige for at foretage det rigtige køb med et højt investeringsafkast. Læs mere om langsigtede lejeinvesteringer her og kortsigtede lejeinvesteringer her.

 

Investeringsejendomme til salg under markedsværdi

En anden populær mulighed er ejendomme til salg i nød, bankovertagelser eller en ejendom købt fra ejere, der er desperate efter at sælge. Denne form for ejendomme er svære at finde, og køberen skal ofte være klar til at lukke en aftale hurtigt. At købe en ejendom i Costa del Sol på disse betingelser kan generere en meget høj ROI, men kan også medføre en høj risiko. Lær hvordan du finder den perfekte investeringsejendom at købe under markedsværdi i denne vejledning.

[thrive_leads id = '460974 ′]

 

Investeringsejendomme til renovering

Ejendomme til salg i Marbella eller de omkringliggende områder har ofte brug for lys eller komplet renovering. Mange ejendomme ejes som investering eller ferieejendom, der kun bruges få gange om året. Som et resultat er de ofte ikke godt vedligeholdt og forbliver i deres oprindelige tilstand. Kombineret med rimelige priser på byggeri kan det være meget rentabelt og give et højt investeringsafkast. Der er mange detaljer at huske på, og det er vigtigt at undgå ejendomme med juridiske problemer. Lær alle de tricks, og hvordan du finder den rigtige ejendom i vores sektion for renovering her.

 

Investering golf ejendomme

En stor del af beboerne, expats og turister er også golfentusiaster og nyder de mange golfbaner på Costa del Sol. Og selv dem, der ikke spiller golf, sætter pris på udsigten til en smuk anlagt golfbane. Desuden er fred og ro garanteret, hvis du ejer en golfejendom i frontlinjen. Bortset fra de æstetiske fordele ved frontline golfejendomme, er de også meget populære som ferieudlejningsejendomme. Kunderne er ofte tilbagevendende kunder og lejere, der tager sig godt af ejendommen. Hvis du overvejer at købe en golfejendom i frontlinjen, skal du læse vores guide for at finde den bedste her.

 

Investering i ejendomme uden for planen

At købe en ejendom uden for planen i Spanien tilbyder ofte et højt investeringsafkast ved blot at være blandt de første til at købe. Meget ofte tilbyder udvikleren rabatter på pre-launch lejligheder til salg. Rabatten er typisk 3-10% af den officielle listepris. Da projektet når forskellige milepæle, stiger listeprisen med 5-10%. Med viden fra de sidste 10 års udvikling kan vi konkludere, at der er 15-30% kapitalgevinster i perioden fra lancering til konkurrence. Der er mange betingelser at være opmærksom på, så vi råder dig til at studere vores afsnit om ejendomsinvestering uden for planlægning her, før du køber.

Hvorfor er Costa del Sol et godt sted at købe investeringsejendom?

At købe en investeringsejendom i Marbella eller dens omgivelser kan være en fordel på mange forskellige måder. Populariteten af Costa del Sol og især Marbella er steget støt i de sidste tre årtier. Blandt flere grunde spiller det fantastiske klima med mere end 320 solskinsdage om året en stor rolle for at gøre Spanien til et populært sted at investere. Det fantastiske vejr, havet og de bjergrige omgivelser er også en nøglefaktor i området, der kaldes Costa del Golf, med mere end 70 golfbaner af høj kvalitet. Golfsæsonen varer næsten hele året rundt, noget meget unikt i Europa. Flere af kurserne er for eksempel blandt de højest rangerede i Europa Valderrama som blev kronet som den bedste europæiske golfbane 2017.

En anden faktor er det internationale omdømme og popularitet. Både Marbella og Puerto Banus er blandt de tre mest populære turistmål i Europa. Den politiske scene er stabil, og ejerskabet af investeringsejendomme er uden komplikationer. Læs mere om de mange grunde til, at Costa del Sol er et godt sted at eje en ejendom i vores guide her.

da_DKDansk