Ejendomme til salg på Costa del Sol

Ejendomme til salg i Marbella, Spanien

Marbella er den mest kendte by på Costa del Sol siden 70'erne og er fortsat en magnet for turisme, investeringer og expats. Marbella kommune dækker et meget stort område med mange mindre byer, f.eks Nueva AndaluciaSan PedroLa Quinta og mange flere. Hvis du er på udkig efter en ejendom til salg i Marbella, er du forkælet for valg. I løbet af de sidste 40 år har der været en konstant strøm af nybyggeri af alle slags villaer, rækkehuse og lejligheder i alle prisklasser. I byens centrum er størstedelen af befolkningen af spansk oprindelse, og de fleste ejendomme til salg er af typisk spansk standard. Et lille område med villaer er også i udkanten af centrum. Priserne er gennemsnitlige for området bortset fra lejligheder til salg ved stranden, som er lidt over gennemsnittet.

Flytter fra centrum af Marbella mod Den gyldne mil, priserne stiger, og i mange tilfælde er det også konstruktionens kvaliteter. Marbella har meget at tilbyde, kulturelt, gastronomisk og natteliv! Hvert år er Marbella vært for en stor  musikfestival Starlite ved foden af bjergene bag byen ved siden af det eksklusive kvarter Sierra Blanca. I centrum er det muligvis også at besøge det fantastiske charmerende gamle del af Marbella. Atmosfæren her kan få dig til at glemme, at du er i et af de mest populære europæiske feriedestinationer. Administrative spørgsmål, annullering af byggetilladelser og juridiske problemer var årsagen til, at der i Marbella blev ydet meget få byggetilladelser fra 2004-2015. På grund af dette er der meget lidt nybyggeri i området.

 

Lejligheder til salg i Marbella, Spanien

At købe en lejlighed i Marbella er ofte en meget god investering, da efterspørgslen efter renoverede lejligheder er meget stor. Internationalt omdømme holder priserne på et højt og stabilt niveau. Hvis du vil finde en lejlighed til salg, er det vigtigt at undersøge områderne lidt. At samarbejde med en professionel agent for at undgå faldgruber vil altid være en fordel.

Ejendomme til salg i Marbella varierer meget i pris, kvalitet og placering. Generelt er prisen på lejligheder til salg i centrum mellem 250.000 € - 600.000 € for en 2 eller 3 værelses lejlighed. Jo tættere du kommer på The Golden Mile og stranden, jo højere vil priserne komme. Den dyreste er Puente Romano og Sierra Blanca. En 2 værelses lejlighed starter omkring 700.000 €, og prisen for en stor 3-4 værelses lejlighed til salg med panoramaudsigt er omkring 1.500.000 - 3.000.000 €. Størstedelen af de mange lejligheder til salg i Marbella koster 400.000 € - 1.000.000 €.

Køb af ejendom i Spanien

At købe en ejendom i Spanien er begyndelsen på et stort eventyr, fuld af spænding. Det første trin, du skal beslutte om, er dit budget. Når du køber en ejendom i Spanien, er købsomkostningerne ca. 13-14% (se bunden af denne artikel). Købsomkostningerne er især vigtige, hvis du finansierer dit køb. De spanske banker finansierer op til maksimalt 80% af ejendomsprisen eksklusive udgifter. Hvis du har brug for mere rådgivning om finansiering, samarbejder vi med flere banker og finansieringsmæglere og hjælper gerne.

Når du leder efter en ejendom til salg, skal du huske at vi har adgang til alle ejendomme til salg. Dels gennem de netværk, vi er en del af, og dels på grund af de gode forbindelser, vi har med resten af agenturerne. Som et resultat behøver du ikke engagere mange forskellige agenturer eller agenter, men kun en eller to. I denne vejledning beskriver vi processen med at købe en ejendom i Spanien og forklarer de forskellige trin. Hvis der er nogle elementer, hvor du ønsker mere information, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan skrive i live chat, send os en mail, eller ring til os

Læs hele beskrivelsen guide til køb af ejendom i Spanien her.

da_DKDansk