Sismo Building Technology

Sismo Building Technology Spain er det førende industrialiserede byggefirma i Europa. Et innovativt og meget effektivt modulært byggesystem, der gør det muligt at forbedre den strukturelle kvalitet af enhver form for projekter. SISMO har været førende inden for implementering af hurtig, overkommelig, holdbar og miljøvenlig bygningsteknologi. SISMO blev etableret i 1985 og kombinerer mere end 30 års erfaring med udvikling og anvendelse af SISMO-bygningsteknologien med en dynamisk gruppe af partnere og medarbejdere. Internationalt samarbejde og løbende forskning sikrer, at SISMO-bygningsteknologien fortsat overgår forventningerne. I dag fungerer det i mere end 88 lande. SISMO-koncernens hoveddomæne er at tackle udfordringerne i den moderne byggebranche i et økonomisk stabilt forretningsmiljø. Vi stræber efter at opbygge langsigtede relationer med alle vores interessenter i byggebranchen. En af de største fordele ved Sismo Building Technology som et industrialiseret system er dens høje rentabilitet og dermed den større konkurrenceevne, det giver udviklere og bygherrer, fordi det reducerer op til 50% af udførelsestiderne for arbejdet, og derfor byggeriomkostninger. Dette betyder en tidlig levering af hjemmet til slutkunden. Sismo-konstruktionssystemet er en omkostningseffektiv byggemetode for alle parter, der er involveret i byggeprocessen.

Banus Group

banusgruppe-konstruktør-avanteBanus Group har arbejdet i mange år i byggebranchen på Costa del Sol og i hele Spanien. Vores eksperter har omfattende erfaring med opførelse af bygninger af alle kompleksiteter - enfamiliehuse, palæer, urbaniseringer, boliger i flere etager, rækkehuse, spa-centre og hoteller.
Vi tilbyder en skræddersyet, integreret service til vores kunder og behandler en mindre renovering med samme opmærksomhed, omhu og detaljer som opførelsen af et stort boligkompleks. Vores vigtigste aktiviteter er; totalentreprise, renovering og reparationer, skabelse af interiør- og landskabsdesignløsninger, deltagelse i byggeprojekter og hjælp til opnåelse af byggetilladelser

da_DKDansk