GM advokater

gm-advokater-marbella-avante

Advokatfirmaet Golden Mile har været kendetegnende for kvalitets juridisk service og professionel ekspertise - præget af dets engagement i klientens mål. Denne forpligtelse har gjort det muligt at blive et af de mest dynamiske advokatfirmaer i Malaga og Marbella. Advokatfirmaet Golden Mile har et højt niveau af specialisering i udenlandske investeringer på det spanske marked og også hjælp til at opnå den anden form for opholdstilladelse, der findes i Spanien. Vores evne til at innovere, vores personlige assistance til klienterne, vores dybeste kendskab til loven og forståelse af vores kunders behov er de søjler, hvor vores advokatfirma står, hvilket gør os til en reference i området Malaga og Marbella. Vi tilbyder vores tjenester på spansk, engelsk og svensk.

Perez de Vargas

Det vigtigste aktiv for Pérez de Vargas advokater er deres menneskelige kapital. Vores omfattende erfaring inden for juridisk rådgivning er resultatet af fire årtier med service og en udvidet erfaring i den erhvervsmæssige og økonomiske sektor, der kommer fra rådgivning til virksomheder i alle disse år. Ekspertisen hos vores team af ansete fagfolk kombineret med deres høje kvalifikationer og teknisk-juridiske uddannelse giver os mulighed for at opnå høje kvalitetsstandarder, der understreger i denne henseende områderne ejendoms- og bankret samt udenlandske investeringer og byret.

Vores computersystem med Knowledge Management giver adgang til en fælles kilde, der er tilgængelig for alle professionelle i vores firma, hvilket altid giver mulighed for udveksling af erfaringer, strategier, ideer og ekspertise ud over koordineringen af kriterier mellem vores advokater på kontorerne i Estepona og Marbella , specialiseret i forskellige lovområder. Vores advokater har et tæt og personligt forhold til vores klienter, så de bliver dybt vidende om deres forhold og krav med det formål effektivt at tilpasse sig deres behov og beskytte deres interesser. Derudover opdaterer vi klienten løbende på alle trin i processen for at holde dem konstant og fuldt informeret og opfordre dem til at samarbejde med vores team om at designe den mest passende strategi. I sidste ende mener vi, at det at tage en personlig tilgang med klienten, holde i kontinuerlig kommunikation og straks være lydhør over for alle deres forespørgsler er vigtige kriterier i leveringen af vores tjenester.

da_DKDansk