Se & Touch / Bang & Olufsen

See & Touch er et svar på den nye trend med moderne hjem med højere lofter, åbne rum, nye byggematerialer og husejere, der forventer den ultimative underholdning i hjemmet, lydvideo, telekommunikation, belysning, sikkerhed og automatisering. Hos See & Touch designer og installerer vi de mest personlige tilsluttede løsninger. Løsninger, der kan administreres via en tablet, smartphone eller kontrolpanel.

Fortæl os om dig og din livsstil, og vores kreative og erfarne team af ingeniører, lysdesignere og elektrikere vil tilbyde alle de forskellige muligheder, uanset hvor stort eller lille dit projekt er.

Vores sortiment af tjenester går fra indledende design, stedadministration med din egen installatør til fuld styring og installation af vores egne specialiserede entreprenører.

Se os og prøv de nyeste produkter!

Som en division af Bang Olufsen Marbella ligger See & Touch-showrummet ved indgangen til Puerto Banus integreret i Bang & Olufsen-butikken. Kom og leg med de produkter, vi repræsenterer, de er på forkant med lyd og visuel nydelse og er udviklet til problemfri integration i ethvert interiør eller udendørs rum uden kompromis med ydeevnen. 400m2 fuld af nye og følelsesmæssige oplevelser. Bang & Olufsen Marbella startede sin rejse som Bang & Olufsen-distributør på Costa Del Sol (Spanien) i 1988 ved at installere det første integrerede multirum lydvideo ”beolink system” og er fortsat med at udvide under divisionen “SE & TOUCH” ved at tilføje nyheder mærker, der designer og installerer smarte hjemmesystemer, private hjemmebiografer siden i 1991 og flytter til hjemmeautomatisering, belysningsdesign og nuancer

da_DKDansk