Nye bygninger og ejendomme uden for planen

Ny udvikling på Costa del Sol dækker hovedsageligt store eller små lejlighedskomplekser og små villa-komplekser. Det kan være i projektfasen, under opførelse eller for nylig afsluttet. Off-plan villaer er en enkelt eller flere villaer. Det sydlige Spanien er i en meget positiv fase med stigende turisme- og ejendomspriser for både 2017 og 2019. Som et resultat er der mange nye udviklinger på Costa del Sol og meget at holde styr på. Som ejendomskøber er dette en luksuriøs situation, hvor der er masser af forskellige nye udviklinger at vælge imellem. Naturligvis er der også et stort udvalg af villaer uden for planen til salg, skræddersyet til dig. Selvom processen med at købe en villa uden for planen eller en lejlighed i en ny udvikling er ens, er der nogle vigtige forskelle.

Projektfasen

Det første trin, og det er her, hvor enten en person, virksomhed, udvikler eller gruppe rammer projektet. Ofte vil der være en jordejer, en arkitekt, en bygherre og undertiden en kommerciel agent. Alle roller kan være inden for samme enhed, hvilket ofte ses med mindre projekter. Der er uendelige muligheder for, hvordan man strukturerer det indre arbejde i et villa-projekt eller en ny udvikling. Som et resultat er det vigtigt, at det er klart, hvem der har ansvar for hvad.

Finansiering

En bank eller en investor er normalt involveret i den økonomiske styring af et ejendomsprojekt. Nogle projekter har tilstrækkelig finansiering, så projektet kan fortsætte uanset salg. For de fleste nye udviklinger og ejendomme uden for planen er salg dog nødvendigt for at starte projektet. For individuelle villaer begynder byggeri ofte, når der er en køber ved hånden. Omkring 50% af villa-projekter vil begynde byggeriet uanset en køber. Større nye bygninger af lejligheder og rækkehuse er ofte afhængige af bankfinansiering. Den typiske opsætning er, at udvikleren giver en vis garanti og plottet. Banken finansierer derefter projektet, når 50% af de tilgængelige lejligheder er solgt. I denne form for finansiering risikerer banken ikke at finansiere et projekt, der ikke kan sælge.

Betaling og tidsramme

En stor fordel ved at investere i et projekt eller noget under opførelse er de fleksible betalingsbetingelser. Normen for både små og store projekter gør det muligt for betalingerne at følge konstruktionen. For nye udviklinger er reservationsgebyret ofte 6-10.000 €, men det kan være højere for luksuriøse projekter. Med reservationsaftalen på plads foretager din advokat en due diligence og gennemgår PPC-kontrakten. PPC står for privat købekontrakt og indeholder alle betingelser vedrørende dit køb af ejendommen. PPC underskrives inden for 30 dage og inkluderer yderligere betaling mellem 10-30% af købsprisen. Den resterende saldo betales enten i månedlige rater i henhold til milepæle eller ved afslutningen. En villa tager omkring 12 måneder at bygge. Et lejlighedskompleks tager 18-24 måneder at gennemføre.

Levering og færdiggørelse

Når byggeriet er afsluttet, har den nye ejendom brug for flere licenser, før den er din. Udvikleren skal officielt erklære bygningen færdig med en "final de obra" licens. For at gøre dette skal udvikleren levere forskellige tekniske dokumenter, herunder et forsikringscertifikat. Enhver nybygning i Spanien kommer med 10 års garanti mod konstruktionsfejl. Den anden nødvendige licens er den "første erhvervsmæssige licens" (licens de primera-erhverv). Denne licens bekræfter, at ejendommen følger national og EU-regulering og er egnet til at bo i. Yderligere inspiceres kvadratmeter og tekniske installationer. Med de to licenser på plads er næste trin at underskrive skøden hos notaren, og du bliver ejer.

Garantier og risiko for at købe ny udvikling eller off-plan

Nye ejendomsprojekter i Costa del Sol er en sikker og relativt risikofri oplevelse. Nye projekter holder sig fuldt ud til moderne europæiske standarder, når det gælder forbrugernes sikkerhed. Kundebetalinger går altid direkte til en spærret konto eller er bundet til en bankgaranti. PPC-kontrakterne er også meget detaljerede og søger at fjerne usikkerhed. Bankerne tabte meget på opportunistisk ejendomsudvikling tilbage i begyndelsen af 2000'erne. Som et resultat støtter de kun realistiske og sunde projekter og håndhæver kundegarantier. I løbet af de sidste 10 år har der ikke været nogen ejendomsprojekter, der har fået kunden til at miste sin investering.

Fordele ved at købe ny udvikling eller off-plan

At købe en lejlighed eller villa uden for planen eller i de indledende faser har mange fordele. Den mest fremtrædende fordel er den lavere pris sammenlignet med en nøgleklar ejendom. Værdien af en ejendom er højere som et færdigt produkt, da mange ejendomskøbere leder efter en nøgleklar ejendom. Desuden ser markedet de fleste år en generel prisstigning i gennemsnit2-3% pr. År. Endelig hæver udviklerne af nye udviklinger ofte prisen, når hver fase frigives, i gennemsnit 3-7%. Alt i alt gør stigningen i ejendomsværdien det meget attraktivt at købe en ejendom uden for planen. Erfaringsmæssigt er det sikkert at sige, at den gennemsnitlige prisstigning for villaer til salg ligger mellem 15-25%.

For lejligheder i nybyggerier ser vi lignende stigninger på 15-35%. Et andet resultat af at være blandt de første købere er evnen til at vælge den bedste placering og udsigt. Penthouses i nye udviklinger sælger hurtigt som følge af den store efterspørgsel. Finansieringsaspektet som beskrevet ovenfor gør også købet mere attraktivt med meget fleksible betalinger. Med korrekt vejledning og rådgivning fortryder vores kunder aldrig deres investering uden for planen.

Ny udvikling i Estepona

Estepona er en udviklingsby med en stor mængde nye udviklinger i gang. Den nye konstruktion er hovedsageligt lejlighedskomplekser, der ligger i hele byens centrum og det omkringliggende område. I byens centrum er det for det meste økonomiske lejligheder til salg i prisintervallet 150-500.000 €. Øst for Estepona er der flere nye luksusudviklinger under opførelse fra 500.000-2.500.000 €. Nord for byens centrum er der et bredt udvalg af lejligheder til salg til priser fra 150.000-4.000.000 €. Estepona har ingen problemer med byplanlægningen. Kommunen Estepona strækker sig fra Casares hele vejen til San Pedro de Alcantara. Nuværende igangværende nye udviklinger er:

Kanten

Luksuslejligheder ved stranden øst for Estepona Havn. Edge er anerkendt af et spektakulært design inspireret af moderne superyachter. I disse lejligheder bliver der brugt svøbende linjer og naturlige materialer til salg. Blokkene er fordelt i en spiralform, hvilket maksimerer havudsigten for hver lejlighed til salg. Edge blev lanceret i 2016 og vil være nøgleklar i slutningen af 2019. De oprindelige priser startede ved 400.000 €, og de dyreste penthouses ville toppe på 2.000.000 €. Edge er en stor succes og tilbyder et meget unikt produkt. Der er stadig lejligheder at købe i The Edge

Øen

Luksus rækkehuse i en fantastisk beliggenhed ved stranden. Et par minutter til havnen i Estepona og direkte ud til en bred sandstrand. Island byhuse er i 3 eller 4 soveværelser, designet med en moderne, men alligevel varm arkitektur. Hvert hus er fra 150-250 m2 og har en lille have, og nogle har også havudsigt. Øen blev lanceret i 2017 og forventes afsluttet som nøgleklar i 2019.

Emare

Emare er en lille luksusudvikling nord for byen på The New Golden Mile. Kun 16 lejligheder ved stranden med utrolig havudsigt udgør Emare. Lejlighederne til salg er 3-5 soveværelser og mindst 120 m². Opmærksomhed på detaljer og kvalitet af materialerne er på sit højeste niveau. Ejerne af lejlighederne i Emare vil være i stand til at nyde fælles pool og spa, fitnesscenter og en unik strandlinje ved frontlinjen. Emare blev lanceret i 2018 og vil være nøgleklar i slutningen af 2019.

Las Olas

Las Olas er en lille og boutique-udvikling, der ligger et par minutter øst for Estepona by. Las Olas er designet i en moderne stil med hvide og beige overflader og passer perfekt ind i sine omgivelser. Kun 54 lejligheder udgør denne nye udvikling, som kan prale af en fantastisk udsigt, rummelige værelser og åbent køkken. Priserne varierer fra 250.000-400.000 €, og lejlighederne sælger hurtigt. Las Olas blev lanceret i begyndelsen af 2018 og er klar til sine nye ejere i slutningen af 2019.

Mirador de Estepona Golf

En eksklusiv og moderne udvikling meget tæt på golfbanen i Estepona Golf. Lejlighederne og penthouses til salg nyder godt af panoramaudsigt til både golf og hav. Kommer fra en kendt udvikler, kvaliteter er fremragende og materialer nøje udvalgt. Størstedelen af lejlighederne til salg nyder store terrasser og en sydvestlig orientering, der maksimerer mængden af sol. Ejerne i Mirador de Estepona Golf kan nyde den store pool og separate børnebassin imellem at nyde solen. Lejlighederne i denne nye udvikling tilbyder både overdækket og underjordisk parkering. Lanceret i 2018 er Mirador de Estepona Golf klar til sine nye husejere i 2020.

Udsigten Estepona

Udsigten er en lille enklave af luksusvillaer med en utrolig panoramaudsigt til bjergene og havet. Placeret på toppen af en lille bjergkam, er privatlivets fred i toppen og alligevel kun et par minutter ned til kysten. Villaerne i denne nye udvikling tilbyder 3 eller 4 soveværelser og store grunde på ca. 1.000 m². Dette nye villa-projekt bygges i bakkerne i Selwo, lige over Selwo Safari park. Materialer af høj kvalitet, køkkener i åbent plan og moderne arkitektur er en af grundene til succesen med denne nye udvikling. Lanceret i 2019 er villaerne til salg i The View klar til sine nye ejere i slutningen af 2020.

Ny udvikling i Marbella

I 2018 har byen Marbella givet byggetilladelse til mange nye udviklinger, efter mange år med stilstand. Som et resultat af Marbellas tunge udvikling i de sidste årtier er der begrænset gode grunde tilbage med plads til nye udviklinger. Dem, der er under opførelse, er meget attraktive, og priserne er ofte i højere rækkefølge. Nedenfor er top 5 af de mest populære nye udviklinger i Marbella, der i øjeblikket er under opførelse.

La Meridiana suiter

La Meridiana Suites er et udvalg af luksuslejligheder i et lukket samfund på The Golden Mile. Lejlighederne i denne nye udvikling er meget rummelige og udstyret med luksuriøse materialer og løsninger overalt. Urbaniseringen af La Meridiana-suiterne tilbyder både spa, fitnesscenter og concierge-service og naturligvis 24-timers sikkerhed. Lejlighederne fås med 2-4 soveværelser og penthouse-lejligheder med privat svømmebassin på taget. Denne nye udvikling ligger i tæt afstand til det berømte hotel Puente Romano og The Golden Mile. Lanceret i 2018 La Meridiana Suites er klar til sine nye ejere i slutningen af 2019.

Ni løver

I bakkerne i Nueva Andalucia er den nye udvikling Nine Lions under opførelse. Meget store lejligheder fra 2-5 soveværelser, inklusive 250 m² penthouses med en utrolig panoramaudsigt. fordelt på 9 blokke, hver lejlighed er meget privat og med generøs terrasse plads. Materialerne i Nine Lions er af høj kvalitet overalt, og distributionen er moderne og rummelig. En god mulighed for at købe en ny lejlighed i et attraktivt område. Denne nye udvikling blev lanceret i 2018 og er klar til sine ejere i løbet af 2019.

Palo Alto

I bjergene lige over Marbella er den luksuriøse nye udvikling af Palo Alto under opførelse. Moderne og let arkitektur kombineret med frodige omgivelser har gjort denne nye udvikling til en øjeblikkelig succes. Panoramaudsigt til både bjerge og havet og over Marbella er noget, som de fleste lejligheder vil nyde. Palo Alto tilbyder en bred vifte af lejligheder, fra 70m², 2-værelses lejligheder til 5-værelses penthouses, der dækker mere end 250m². Priserne begynder omkring 400.000 €, og byggeriet begyndte i 2018, og de første lejligheder er klar i 2020.

da_DKDansk